Narin Güran Cinayetinde Şok Gelişmeler: HTS Kayıtları Cinayeti Çözdü, 4 Kişi Ağırlaştırılmış Müebbetle Yargılanacak

DÜNYA 15.10.2024 - 10:19, Güncelleme: 15.10.2024 - 10:19 258 kez okundu.
 

Narin Güran Cinayetinde Şok Gelişmeler: HTS Kayıtları Cinayeti Çözdü, 4 Kişi Ağırlaştırılmış Müebbetle Yargılanacak

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolup cansız bedeninin bulunmasıyla başlayan soruşturmada, HTS kayıtları olayı aydınlattı
Narin’in kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulunmasının ardından yapılan incelemeler, cinayetin evde işlendiğini ve o sırada 4 kişinin evde bulunduğunu ortaya çıkardı. HTS Kayıtları ve Teknik İnceleme Olayı Çözdü Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, teknik incelemelerin son aşamasına gelindiğini belirterek, “Daraltılmış baz çakışmasıyla Narin’in evde öldürüldüğü ve cinayet sırasında amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, abi Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın evde olduğu anlaşıldı,” dedi. Bu kişilerin cinayeti iş birliği içinde işlediği iddiası, hazırlanan iddianamede yer alacak. Cinayetin Odağındaki 4 Kişi Savcılık, hazırlanan iddianameyle Narin’in amcası Salim Güran ve abisi Enes Güran'ın iş birliği içinde cinayeti işlediğini ve anne Yüksel Güran ile Nevzat Bahtiyar'ın da cinayete dahil olduklarını belirtti. Bu 4 kişi için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilecek. Cinayetin Sebebi Ne? Cinayetin arkasındaki neden henüz tam olarak aydınlatılamadı, ancak Narin’in görmemesi gereken bir olaya tanıklık ettiği iddiası üzerinde duruluyor. Bu konu, mahkeme sürecinde netleşecek. Davanın kilit isimleri arasında yer alan Nevzat Bahtiyar’ın Narin’in cansız bedenini sakladığını itiraf etmesi, soruşturmanın dönüm noktalarından biri oldu. Olayla ilgili yargı süreci hızla devam ediyor. Narin Güran cinayeti Türkiye’yi derinden sarsarken, suçluların en ağır cezaya çarptırılması bekleniyor.
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolup cansız bedeninin bulunmasıyla başlayan soruşturmada, HTS kayıtları olayı aydınlattı

Narin’in kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde bulunmasının ardından yapılan incelemeler, cinayetin evde işlendiğini ve o sırada 4 kişinin evde bulunduğunu ortaya çıkardı.

HTS Kayıtları ve Teknik İnceleme Olayı Çözdü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, teknik incelemelerin son aşamasına gelindiğini belirterek, “Daraltılmış baz çakışmasıyla Narin’in evde öldürüldüğü ve cinayet sırasında amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, abi Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın evde olduğu anlaşıldı,” dedi. Bu kişilerin cinayeti iş birliği içinde işlediği iddiası, hazırlanan iddianamede yer alacak.

Cinayetin Odağındaki 4 Kişi

Savcılık, hazırlanan iddianameyle Narin’in amcası Salim Güran ve abisi Enes Güran'ın iş birliği içinde cinayeti işlediğini ve anne Yüksel Güran ile Nevzat Bahtiyar'ın da cinayete dahil olduklarını belirtti. Bu 4 kişi için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilecek.

Cinayetin Sebebi Ne?

Cinayetin arkasındaki neden henüz tam olarak aydınlatılamadı, ancak Narin’in görmemesi gereken bir olaya tanıklık ettiği iddiası üzerinde duruluyor. Bu konu, mahkeme sürecinde netleşecek.

Davanın kilit isimleri arasında yer alan Nevzat Bahtiyar’ın Narin’in cansız bedenini sakladığını itiraf etmesi, soruşturmanın dönüm noktalarından biri oldu. Olayla ilgili yargı süreci hızla devam ediyor.

Narin Güran cinayeti Türkiye’yi derinden sarsarken, suçluların en ağır cezaya çarptırılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.