Yerde Bulduğu Para Onu Milyoner Yaptı

DÜNYA 28.10.2024 - 10:20, Güncelleme: 28.10.2024 - 10:20 250 kez okundu.
 

Yerde Bulduğu Para Onu Milyoner Yaptı

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan Jerry Hicks'in hayatı, yerde bulduğu 20 dolar sayesinde tamamen değişti.
  Marangoz olarak çalışan Hicks, Banner Elk kasabasında bir marketin otoparkında yürürken yerde 20 dolar buldu. Bu parayla şansını denemeye karar veren Hicks, kazı-kazan bileti alarak hayatının sürprizine imza attı. Hicks'in seçtiği bilet, ona tam 1 milyon dolarlık ödül kazandırdı. Beklenmedik Bir Seçim Büyük Şans Getirdi Başta başka bir bilet almak isteyen Hicks, o biletin bulunmaması üzerine farklı bir kazı-kazan bileti aldı. Cuma günü Kuzey Karolina Eğitim Piyangosu Merkezi’ne giderek ödülünü teslim alan Hicks, parayı tek seferde nakit olarak çekmeyi tercih etti. Vergiler kesildikten sonra eline geçen 429 bin 7 doları ailesine destek olmak ve emekli olup marangozluk kariyerine son vermek için kullanacağını belirtti. Hicks, kazancını kutlamak için ailesiyle birlikte bir tatil planladığını da paylaştı ve “Ne varsa yiyeceğiz!” diyerek kutlamayı dört gözle beklediğini ifade etti.
ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan Jerry Hicks'in hayatı, yerde bulduğu 20 dolar sayesinde tamamen değişti.

 

Marangoz olarak çalışan Hicks, Banner Elk kasabasında bir marketin otoparkında yürürken yerde 20 dolar buldu. Bu parayla şansını denemeye karar veren Hicks, kazı-kazan bileti alarak hayatının sürprizine imza attı. Hicks'in seçtiği bilet, ona tam 1 milyon dolarlık ödül kazandırdı.

Beklenmedik Bir Seçim Büyük Şans Getirdi

Başta başka bir bilet almak isteyen Hicks, o biletin bulunmaması üzerine farklı bir kazı-kazan bileti aldı. Cuma günü Kuzey Karolina Eğitim Piyangosu Merkezi’ne giderek ödülünü teslim alan Hicks, parayı tek seferde nakit olarak çekmeyi tercih etti. Vergiler kesildikten sonra eline geçen 429 bin 7 doları ailesine destek olmak ve emekli olup marangozluk kariyerine son vermek için kullanacağını belirtti. Hicks, kazancını kutlamak için ailesiyle birlikte bir tatil planladığını da paylaştı ve “Ne varsa yiyeceğiz!” diyerek kutlamayı dört gözle beklediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.