Şanlıurfa’da 40 yaşındaki adam öldürüldü: 4 zanlı tutuklandı - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.10.2024 - 14:19, Güncelleme: 28.10.2024 - 14:19 294 kez okundu.
 

Şanlıurfa’da 40 yaşındaki adam öldürüldü: 4 zanlı tutuklandı - Videolu Haber

ŞANLIURFA (PHA) - Şanlıurfa’da dağlık alanda silahla vurularak öldürüldü, olaya ilişkin cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 12 zanlıdan 4’ü tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Eyyübiye ilçesi Şıhmaksut Mahallesinin dağlık bölgesinde bir kişinin hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler, M.Ç isimli şahsın silahla vurulmuş ağır yaralı halde olduğunu belirledi. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından şahıs, sağlık ekiplerince Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahıs, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından harekete geçin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, cinayet zanlılarının kimliğini belirledi. Ekipler, Yeşil Direk ve Eyyübiye Mahallesindeki bazı adreslere düzenledikleri operasyonla cinayet şüphelisi olarak M.D.(34), İ.H.D.(39), A.D.(40), M.D.(51), A.B.D.(17), M.İ.(40), M.T.(41), İ.H.D.(37) , M.D.(35), İ.H.B.(28), E.A.A.O.(18)  ve  Y.M’yi (15) yakaladı. Adreslerde yapılan aramada, cinayette kullanıldığı belirlenen 5 tabanca ve 2 tüfek de ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan 4’ü tutuklandı. Diğer şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   Kaynak : PHA
ŞANLIURFA (PHA) - Şanlıurfa’da dağlık alanda silahla vurularak öldürüldü, olaya ilişkin cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 12 zanlıdan 4’ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Eyyübiye ilçesi Şıhmaksut Mahallesinin dağlık bölgesinde bir kişinin hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine giden ekipler, M.Ç isimli şahsın silahla vurulmuş ağır yaralı halde olduğunu belirledi.

Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından şahıs, sağlık ekiplerince Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şahıs, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından harekete geçin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, cinayet zanlılarının kimliğini belirledi.

Ekipler, Yeşil Direk ve Eyyübiye Mahallesindeki bazı adreslere düzenledikleri operasyonla cinayet şüphelisi olarak M.D.(34), İ.H.D.(39), A.D.(40), M.D.(51), A.B.D.(17), M.İ.(40), M.T.(41), İ.H.D.(37) , M.D.(35), İ.H.B.(28), E.A.A.O.(18)  ve  Y.M’yi (15) yakaladı.

Adreslerde yapılan aramada, cinayette kullanıldığı belirlenen 5 tabanca ve 2 tüfek de ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan 4’ü tutuklandı.

Diğer şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.