KAYIP HAYVANLAR SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

ASAYİŞ 29.01.2020 - 11:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4437+ kez okundu.
 

KAYIP HAYVANLAR SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Çeltikçi ilçesi Güvenli Köyünde ikamet eden M.C. (1953 D.lu) isimli vatandaşın, kayıp hayvanlarını bularak teslim etti.
 İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Çeltikçi ilçesi Güvenli Köyünde ikamet eden M.C. (1953 D.lu) isimli vatandaşın, 21.01.2020 Salı günü (36) adet küçükbaş hayvanını otlatmak için Beşgöz yaylasına götürdüğünü, yaylada hayvanlarını kaybettiğini (3) üç gündür hayvanlarını aramasına rağmen bulamadığını beyan etmesi üzerine arama çalışması başlatmıştır. Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince (2) adet Drone (İnsansız Hava Aracı) kullanılarak yapılan aramalar sonucu, 25.01.2020 Cumartesi günü (34) adet küçükbaş hayvan sağ, (2) adet küçükbaş hayvan ise yabani hayvanlar tarafından telef edilmiş şekilde M.C.’ye ait ağıla 8 Km mesafede bulunarak teslim edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz sorumluluk bölgelerinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam etmektedir.  
İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Çeltikçi ilçesi Güvenli Köyünde ikamet eden M.C. (1953 D.lu) isimli vatandaşın, kayıp hayvanlarını bularak teslim etti.

 İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Çeltikçi ilçesi Güvenli Köyünde ikamet eden M.C. (1953 D.lu) isimli vatandaşın, 21.01.2020 Salı günü (36) adet küçükbaş hayvanını otlatmak için Beşgöz yaylasına götürdüğünü, yaylada hayvanlarını kaybettiğini (3) üç gündür hayvanlarını aramasına rağmen bulamadığını beyan etmesi üzerine arama çalışması başlatmıştır.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince (2) adet Drone (İnsansız Hava Aracı) kullanılarak yapılan aramalar sonucu, 25.01.2020 Cumartesi günü (34) adet küçükbaş hayvan sağ, (2) adet küçükbaş hayvan ise yabani hayvanlar tarafından telef edilmiş şekilde M.C.’ye ait ağıla 8 Km mesafede bulunarak teslim edilmiştir.

Güvenlik güçlerimiz sorumluluk bölgelerinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.