KAZANILAN HER ZAFER MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞIDIR

GÜNDEM 27.08.2021 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3957+ kez okundu.
 

KAZANILAN HER ZAFER MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞIDIR

BUTSO Başkanı Keyik, Türk milletini güçlü kılan, çimentosu olan işte bu yurt sevgisi, birlik ve beraberliğidir” şeklinde konuştu.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Türk Milleti'nin var olma mücadelesini zaferle taçlandırılmasının simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99’uncu yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz” dedi. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; 1922 yılının 26 Ağustos’unda başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin tarihimizin en önemli başarılarından birisi olduğunu ifade etti. Kazanılan her zaferin Türk milletinin inancını ve kahramanlığını gösterdiğini vurgulayan Başkan Keyik; “30 Ağustos ulusumuzu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, yan yana, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı gündür. Türk milletini güçlü kılan, işte bu yurt sevgisi, birlik ve beraberliğidir” şeklinde konuştu. “BÜYÜK TAARRUZ TARİHİ BİR MÜCADELEDİR” Başkan Yusuf Keyik mesajında şunları kaydetti: “Tarihimiz milletimizin yazdığı şanlı destanlarla doludur. 30 Ağustos Zaferi ise ulusumuzun yeniden dirilişi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurularak uluslararası alanda kabul görmesinin en önemli adımıdır. Bu zaferle Türk ulusu için umutsuzluğun sona erdiği, yurttaşlarımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadıkları yeni ve aydınlık bir dönem başlamıştır. Büyük Taarruz ile tarihi bir mücadele veren ecdadımız bize şanlı bir tarih ve bağımsız bir ülke bırakmışlardır. Bıraktıkları büyük mirasa sahip çıkarak, ondan ilham almaya devam edeceğiz. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulacaktır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her zaman canlı kalarak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu vesileyle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak 30 Ağustos’un üyelerimiz başta olmak üzere tüm milletimize kutlu olmasını diler; aziz milletimizin aydınlık yarınlarının, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız sürece asla yok olmayacağını ifade etmek isterim.”  
BUTSO Başkanı Keyik, Türk milletini güçlü kılan, çimentosu olan işte bu yurt sevgisi, birlik ve beraberliğidir” şeklinde konuştu.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Türk Milleti'nin var olma mücadelesini zaferle taçlandırılmasının simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99’uncu yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; 1922 yılının 26 Ağustos’unda başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin tarihimizin en önemli başarılarından birisi olduğunu ifade etti.

Kazanılan her zaferin Türk milletinin inancını ve kahramanlığını gösterdiğini vurgulayan Başkan Keyik; “30 Ağustos ulusumuzu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, yan yana, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı gündür. Türk milletini güçlü kılan, işte bu yurt sevgisi, birlik ve beraberliğidir” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK TAARRUZ TARİHİ BİR MÜCADELEDİR”

Başkan Yusuf Keyik mesajında şunları kaydetti: “Tarihimiz milletimizin yazdığı şanlı destanlarla doludur. 30 Ağustos Zaferi ise ulusumuzun yeniden dirilişi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurularak uluslararası alanda kabul görmesinin en önemli adımıdır. Bu zaferle Türk ulusu için umutsuzluğun sona erdiği, yurttaşlarımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadıkları yeni ve aydınlık bir dönem başlamıştır. Büyük Taarruz ile tarihi bir mücadele veren ecdadımız bize şanlı bir tarih ve bağımsız bir ülke bırakmışlardır. Bıraktıkları büyük mirasa sahip çıkarak, ondan ilham almaya devam edeceğiz. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulacaktır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her zaman canlı kalarak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu vesileyle, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak 30 Ağustos’un üyelerimiz başta olmak üzere tüm milletimize kutlu olmasını diler; aziz milletimizin aydınlık yarınlarının, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız sürece asla yok olmayacağını ifade etmek isterim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.