MODA TASARIMCISI ÖZKAN KALAFAT’TAN GÖRKEMLİ DEFİLE.

SANAT 14.07.2021 - 17:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3372+ kez okundu.
 

MODA TASARIMCISI ÖZKAN KALAFAT’TAN GÖRKEMLİ DEFİLE.

Defileye birbirinden nezih 200 davetlinin katıldığı gecede kadının varoluş sürecinde öz gücünü yansıtan 30 parçalık kreasyonu tanıtıldı.
Reymer ana sponsorluğunda, Riverside Tesisleri’nde Bartınlı moda tasarımcısı Özkan Kalafat'ın “Reflection” isimli defilesi ünlü koreograf Asil Çağıl’ın muhteşem bir koreografisi , İbrahim Kandemir’in hazırladığı ses ve ışık showu ile gerçekleşti. Defileye birbirinden nezih 200 davetlinin katıldığı gecede kadının varoluş sürecinde öz gücünü yansıtan 30 parçalık kreasyonu tanıtıldı. Kreasyonda yansımanın gücünü ortaya çıkartmak için tasarımcı tarafından özel dizayn edilmiş boyutlarda pleksiler elbiselere uygulanmış, Bartın’ın yöresel olarak unutulmaya yüz tutmuş “OYULGAMA” sanatı el işçiliği sanatı çağdaş çizgileri de defilede sergilendi. Defilede Ece Gürsel, Zeliha Çal, Türkan Geyik, Derya Ekşioğlu, Seviye İkbal Tulgar, Simge Ünal, Nazlıcan Erden, Melisa Aslan, Jenya Krivenko, Leena Shindondola ve Elif Tokgöz 35 parça elbiseyi tanıttılar. YENİ ŞARKISINI SESLENDİRDİ... Mankenlikten- şarkıcılığa geçse de podyumlara veda etmeyen ve defilelerin gözde mankenlerinden Ece Gürsel, defilenin sonunda 'Vur kalbimden' adlı yepyeni şarkısını seslendirdi. Defilenin finalinde Pudra lezzet tarafından yapılan dev abiye kostümlü pasta mankenler ve Özkan Kalafat eşliğinde kesildi.  
Defileye birbirinden nezih 200 davetlinin katıldığı gecede kadının varoluş sürecinde öz gücünü yansıtan 30 parçalık kreasyonu tanıtıldı.

Reymer ana sponsorluğunda, Riverside Tesisleri’nde Bartınlı moda tasarımcısı Özkan Kalafat'ın “Reflection” isimli defilesi ünlü koreograf Asil Çağıl’ın muhteşem bir koreografisi , İbrahim Kandemir’in hazırladığı ses ve ışık showu ile gerçekleşti.

Defileye birbirinden nezih 200 davetlinin katıldığı gecede kadının varoluş sürecinde öz gücünü yansıtan 30 parçalık kreasyonu tanıtıldı. Kreasyonda yansımanın gücünü ortaya çıkartmak için tasarımcı tarafından özel dizayn edilmiş boyutlarda pleksiler elbiselere uygulanmış, Bartın’ın yöresel olarak unutulmaya yüz tutmuş “OYULGAMA” sanatı el işçiliği sanatı çağdaş çizgileri de defilede sergilendi. Defilede Ece Gürsel, Zeliha Çal, Türkan Geyik, Derya Ekşioğlu, Seviye İkbal Tulgar, Simge Ünal, Nazlıcan Erden, Melisa Aslan, Jenya Krivenko, Leena Shindondola ve Elif Tokgöz 35 parça elbiseyi tanıttılar.

YENİ ŞARKISINI SESLENDİRDİ...

Mankenlikten- şarkıcılığa geçse de podyumlara veda etmeyen ve defilelerin gözde mankenlerinden Ece Gürsel, defilenin sonunda 'Vur kalbimden' adlı yepyeni şarkısını seslendirdi. Defilenin finalinde Pudra lezzet tarafından yapılan dev abiye kostümlü pasta mankenler ve Özkan Kalafat eşliğinde kesildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.