ULUSLAR ARASI GRAFİK DİZAYN FESTİVALI SERGİSİ AÇILDI

KÜLTÜR 21.09.2021 - 17:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4427+ kez okundu.
 

ULUSLAR ARASI GRAFİK DİZAYN FESTİVALI SERGİSİ AÇILDI

Burdur Tarihi Şehir Kulübünde 143 parçadan oluşan Uluslararası Grafik Dizayn Festivali sergisi Belediye Başkanı Ercengiz tarafından açıldı.
  Burdur Tarihi Şehir Kulübünde Grafik Sanatçısı ve projenin koordinatörü Oktay Barkın’ın girişimleri ile birçok uluslararası sanatçının eserinin yer aldığı sergi uzun yıllardan bu yana ziyaretçilerin bir hafta süreli açılan bir sergi özelliğini taşımaktadır. Proje koordinatörü ve serginin Burdur’a getirilmesine öncülük eden Oktay Barkın 40 ayrı uluslararası sanatçının eserinin de yer alması için çaba gösterdiğini söyledi. Serginin açılışını gerçekleştiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bundan böyle kentimiz de bu tür sergilerin açılması için uygun bir alan kalmadı ve belediyemizin kültür hizmeti olarak burası sergi amaçlı kullanılacaktır. Sergi hakkında proje koordinatörü Oktay Barkın, bilgi aktardı. Kültür kenti Burdur için aslanda çok önemli bir sergi yetişmiş insan gücü ile eğitime verdiği değerle bu tür etkinliklere ev sahipliği yapan bir şehir bunun çinde hafta sonuna katar acık olan sergiyi Burdur halkının gezmesini istiyorum.
Burdur Tarihi Şehir Kulübünde 143 parçadan oluşan Uluslararası Grafik Dizayn Festivali sergisi Belediye Başkanı Ercengiz tarafından açıldı.

  Burdur Tarihi Şehir Kulübünde Grafik Sanatçısı ve projenin koordinatörü Oktay Barkın’ın girişimleri ile birçok uluslararası sanatçının eserinin yer aldığı sergi uzun yıllardan bu yana ziyaretçilerin bir hafta süreli açılan bir sergi özelliğini taşımaktadır. Proje koordinatörü ve serginin Burdur’a getirilmesine öncülük eden Oktay Barkın 40 ayrı uluslararası sanatçının eserinin de yer alması için çaba gösterdiğini söyledi.

Serginin açılışını gerçekleştiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bundan böyle kentimiz de bu tür sergilerin açılması için uygun bir alan kalmadı ve belediyemizin kültür hizmeti olarak burası sergi amaçlı kullanılacaktır. Sergi hakkında proje koordinatörü Oktay Barkın, bilgi aktardı. Kültür kenti Burdur için aslanda çok önemli bir sergi yetişmiş insan gücü ile eğitime verdiği değerle bu tür etkinliklere ev sahipliği yapan bir şehir bunun çinde hafta sonuna katar acık olan sergiyi Burdur halkının gezmesini istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.