ÜNİVERSİTELER İSTİKLAL MARŞI İÇİN TEK YÜREK OLDU.

GÜNDEM 12.03.2021 - 22:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3564+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTELER İSTİKLAL MARŞI İÇİN TEK YÜREK OLDU.

Bağımsızlığımızın manifestosu olan İstiklal Marşı etkileşimli olarak üniversitelerin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
İstiklal Marşımızın kabulünün 100’üncü yılında ülkemizde bulunan üniversiteler sosyal medya üzerinden etkileşime geçti. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin başlattığı paylaşım çığ gibi büyüdü. Bağımsızlığımızın manifestosu olan İstiklal Marşı etkileşimli olarak üniversitelerin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden MAKÜ’nün ‘Korkma’ paylaşımına cevap yazan üniversitelerde resmi hesaplarından İstiklal Marşının birer mısrasını birbirlerine cevap olarak yazdı. İstiklal ve istikbal mücadelemizin en zorlu yıllarında Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı ve Türk milletinin hissiyatını yansıtan İstiklal Marşının 100. yılı kapsamında MAKÜ öncülüğünde başlatılan bu etkinlik sosyal medya takipçileri tarafından da beğenildi ve paylaşımlar sosyal medya platformunda binlerce kişiye ulaştı. Ülkemizin dört bir tarafından 42 üniversitenin katılımıyla sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen etkinlik tüm Türkiye için anlamlı olan bugünde birlik ve beraberlik mesajları verdi.  
Bağımsızlığımızın manifestosu olan İstiklal Marşı etkileşimli olarak üniversitelerin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İstiklal Marşımızın kabulünün 100’üncü yılında ülkemizde bulunan üniversiteler sosyal medya üzerinden etkileşime geçti. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin başlattığı paylaşım çığ gibi büyüdü.

Bağımsızlığımızın manifestosu olan İstiklal Marşı etkileşimli olarak üniversitelerin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden MAKÜ’nün ‘Korkma’ paylaşımına cevap yazan üniversitelerde resmi hesaplarından İstiklal Marşının birer mısrasını birbirlerine cevap olarak yazdı.

İstiklal ve istikbal mücadelemizin en zorlu yıllarında Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı ve Türk milletinin hissiyatını yansıtan İstiklal Marşının 100. yılı kapsamında MAKÜ öncülüğünde başlatılan bu etkinlik sosyal medya takipçileri tarafından da beğenildi ve paylaşımlar sosyal medya platformunda binlerce kişiye ulaştı.

Ülkemizin dört bir tarafından 42 üniversitenin katılımıyla sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen etkinlik tüm Türkiye için anlamlı olan bugünde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.