2. ULUSLAR ARASI GÖLLER ARASI BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

KÜLTÜR 09.05.2018 - 13:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4685+ kez okundu.
 

2. ULUSLAR ARASI GÖLLER ARASI BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Burdur Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Göller Arası Basketbol Turnuvası 10 Mayıs Saat 16.00’da Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenecek olan panelle başlıyor.
Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Göller Arası Basketbol Turnuvası başlıyor. 12-13 Mayıs’taki eleme etabı öncesinde spor basınının gözü Burdur’da olacak. Eleme maçları öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuvayla ilgili olarak televizyon ve radyo kanallarında canlı yayınlara katılacak. Başkan Ercengiz, 9 Mayıs Perşembe günü saat 16:00’da Radyospor’un, saat 21:00’de ise Sports TV’nin canlı yayın konuğu olacak ve turnuvanın ayrıntılarını sporseverler ile paylaşacak.   12-13 Mayıs’taki maçlar öncesinde ulusal spor basının önde gelen isimleriyle birlikte, Türk basketbolunun efsane bir ismi de basketbolseverler ile buluşacak. 10 Mayıs saat 16:00’da düzenlenecek panelde Türk basketbol tarihinin unutulmaz sporcularından ve Türkiye Basketbol Federasyonu Eski Başkanı Harun Erdenay, kuşaktan kuşağa herkese basketbolu sevdiren duayen isim İsmet Badem ve Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Murat Özyer konuşmacı olarak yer alacaklar. Panelde ayrıca Milliyet Gazetesi Basketbol Yazarı Ümit Avcı, Fanatik Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan German, Habertürk Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan Türe, TRT Spor, Sports TV temsilcileri ile ünlü bloggerlar da yer alacak.  
Burdur Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Göller Arası Basketbol Turnuvası 10 Mayıs Saat 16.00’da Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenecek olan panelle başlıyor.

Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Göller Arası Basketbol Turnuvası başlıyor. 12-13 Mayıs’taki eleme etabı öncesinde spor basınının gözü Burdur’da olacak. Eleme maçları öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuvayla ilgili olarak televizyon ve radyo kanallarında canlı yayınlara katılacak. Başkan Ercengiz, 9 Mayıs Perşembe günü saat 16:00’da Radyospor’un, saat 21:00’de ise Sports TV’nin canlı yayın konuğu olacak ve turnuvanın ayrıntılarını sporseverler ile paylaşacak.

 

12-13 Mayıs’taki maçlar öncesinde ulusal spor basının önde gelen isimleriyle birlikte, Türk basketbolunun efsane bir ismi de basketbolseverler ile buluşacak. 10 Mayıs saat 16:00’da düzenlenecek panelde Türk basketbol tarihinin unutulmaz sporcularından ve Türkiye Basketbol Federasyonu Eski Başkanı Harun Erdenay, kuşaktan kuşağa herkese basketbolu sevdiren duayen isim İsmet Badem ve Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Murat Özyer konuşmacı olarak yer alacaklar. Panelde ayrıca Milliyet Gazetesi Basketbol Yazarı Ümit Avcı, Fanatik Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan German, Habertürk Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan Türe, TRT Spor, Sports TV temsilcileri ile ünlü bloggerlar da yer alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.