Burdur bayrama hazır: Caddeler yıkandı

DÜNYA 08.04.2024 - 18:32, Güncelleme: 08.04.2024 - 18:32 3829 kez okundu.
 

Burdur bayrama hazır: Caddeler yıkandı

Burdur Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri personelleri, Burdur'un ana caddelerinde ve sokaklarında bayram temizliği yaptılar.
Burdur Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri personelleri, Burdur'un ana caddelerinde ve sokaklarda bayram temizliği yaptılar. Bugün sabaha karşı saat 03:00 sularında Gazi Caddesi üzerinde temizlik yapan ekiplerin bir grubu Cumhuriyet Meydanı tarafında, diğer grupta Köprübaşı civarında temizlik işlemlerini hızla yürüttüler. Ramazan Bayramı öncesinde şehrin ana caddeleri üzerinde yoğun bir temizlik çalışması yürütülüyor. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri temizlik işlerinde, cadde ve kaldırımlar temizlendi. Çok sayıda personel ve araçla yürütülen temizlik işleri, sabahın erken saatlerine kadar devam etti.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri personelleri, Burdur'un ana caddelerinde ve sokaklarında bayram temizliği yaptılar.


Burdur Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri personelleri, Burdur'un ana caddelerinde ve sokaklarda bayram temizliği yaptılar. Bugün sabaha karşı saat 03:00 sularında Gazi Caddesi üzerinde temizlik yapan ekiplerin bir grubu Cumhuriyet Meydanı tarafında, diğer grupta Köprübaşı civarında temizlik işlemlerini hızla yürüttüler.

Ramazan Bayramı öncesinde şehrin ana caddeleri üzerinde yoğun bir temizlik çalışması yürütülüyor. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri temizlik işlerinde, cadde ve kaldırımlar temizlendi.

Çok sayıda personel ve araçla yürütülen temizlik işleri, sabahın erken saatlerine kadar devam etti.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.