AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT; ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

YAŞAM 14.03.2019 - 17:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3439+ kez okundu.
 

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT; ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt 15 başlıkta 800 milyon lira tutarındaki 79 projesini açıkladıktan sonra çıkan "kaynak nereden bulacaksınız" eleştirisine rakamlarla yanıt verdi.
AK Parti Hükümetinin 16 yılda, Burdur'a 9 Katrilyon yatırım yaptığını hatırlatan Kurt, 'Ercengiz'in gözünde 5 yıl için 800 milyon kaynağın büyük olması çok doğaldır' dedi.kurumsal olarak düşünüldüğünde ise Bir iktisatçı ve iş adamı olarak 'parayı yönetmek benim işim' diyen Kurt, 'projelerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır. Göreve geldiğimiz andan itibaren fahri hemşerimiz ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'da projelerin bizzat takipçisi olacak' şeklinde açıklamada bulundu. "Destek Tam; İktidar Yerel El Ele Verecek" Verilen tepkilerin üzücü olduğunu dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kaynak sorunumuz yok diyerek, Hükümetin maddi ve manevi desteğinin tam olduğunu söyledi. İktidar ve yerel el ele verecek diyen Kurt, " Maalesef son 5 yılda belediyede hâkim olan ve benim 'Ercengiz Yönetim Tarzı" dediğim zihniyet, Burdur'da vatandaşlarımızın vizyonunu ve ufkunu daralttı. 5 yıl için 800 milyon lira paranın büyükmüş gibi tepki verilmesinin sebebi, Ercengiz'in Burdur'u düşürdüğü üzüntü verici noktadır" dedi. "Ercengiz Burdur'un Hayallerini Öldürmüştür" Ali Orkun Ercengiz zihniyetinin 5 yılda Burdurlunun hayallerini yok ettiğini ifade eden Kurt, 'kaynak nereden gelecek' gelecek diyenlere de şu örnekleri verdi, "Burdur'a 16 yılda 9 katrilyon lirayı kim getirdiyse bizim projelerimize kaynak oradan gelecek. AK Parti iktidarında Burdur'a senede ortalama 562,5 milyon lira para gelmiş. Biz 5 yıl için 800 milyon liralık yatırımdan bahsedince gözlerinde büyüdü. Burdur'a 14 barajı 1 göleti, 3300 kişilik öğrenci yurdunu, 9 hastane ile 19 sağlık tesisini ve 2671 konutu hangi zihniyet yaptıysa işte bizim projelerimizi de o zihniyet yapacak. Burdur'daki çiftçilere 1,1 katrilyon lira tarımsal desteği, girişimcilere 1,5 katrilyon lira yatırım desteğini, iş yerlerine 181 milyon lira SGK prim desteğini kim sağladıysa bizim projelerimize de finansman desteğini orası sağlayacak. İşi biliyorsanız para sorun değil. Burdurlu vatandaşlarımız da oy kullanırken bunları unutmasınlar" dedi.  
Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt 15 başlıkta 800 milyon lira tutarındaki 79 projesini açıkladıktan sonra çıkan "kaynak nereden bulacaksınız" eleştirisine rakamlarla yanıt verdi.

AK Parti Hükümetinin 16 yılda, Burdur'a 9 Katrilyon yatırım yaptığını hatırlatan Kurt, 'Ercengiz'in gözünde 5 yıl için 800 milyon kaynağın büyük olması çok doğaldır' dedi.kurumsal olarak düşünüldüğünde ise Bir iktisatçı ve iş adamı olarak 'parayı yönetmek benim işim' diyen Kurt, 'projelerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır. Göreve geldiğimiz andan itibaren fahri hemşerimiz ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'da projelerin bizzat takipçisi olacak' şeklinde açıklamada bulundu.

"Destek Tam; İktidar Yerel El Ele Verecek"

Verilen tepkilerin üzücü olduğunu dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kaynak sorunumuz yok diyerek, Hükümetin maddi ve manevi desteğinin tam olduğunu söyledi. İktidar ve yerel el ele verecek diyen Kurt, " Maalesef son 5 yılda belediyede hâkim olan ve benim 'Ercengiz Yönetim Tarzı" dediğim zihniyet, Burdur'da vatandaşlarımızın vizyonunu ve ufkunu daralttı. 5 yıl için 800 milyon lira paranın büyükmüş gibi tepki verilmesinin sebebi, Ercengiz'in Burdur'u düşürdüğü üzüntü verici noktadır" dedi.

"Ercengiz Burdur'un Hayallerini Öldürmüştür"

Ali Orkun Ercengiz zihniyetinin 5 yılda Burdurlunun hayallerini yok ettiğini ifade eden Kurt, 'kaynak nereden gelecek' gelecek diyenlere de şu örnekleri verdi, "Burdur'a 16 yılda 9 katrilyon lirayı kim getirdiyse bizim projelerimize kaynak oradan gelecek. AK Parti iktidarında Burdur'a senede ortalama 562,5 milyon lira para gelmiş. Biz 5 yıl için 800 milyon liralık yatırımdan bahsedince gözlerinde büyüdü. Burdur'a 14 barajı 1 göleti, 3300 kişilik öğrenci yurdunu, 9 hastane ile 19 sağlık tesisini ve 2671 konutu hangi zihniyet yaptıysa işte bizim projelerimizi de o zihniyet yapacak. Burdur'daki çiftçilere 1,1 katrilyon lira tarımsal desteği, girişimcilere 1,5 katrilyon lira yatırım desteğini, iş yerlerine 181 milyon lira SGK prim desteğini kim sağladıysa bizim projelerimize de finansman desteğini orası sağlayacak. İşi biliyorsanız para sorun değil. Burdurlu vatandaşlarımız da oy kullanırken bunları unutmasınlar" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.