AK PARTİ BİR DAVADIR, BİR DAVA HAREKETİDİR

SİYASET 20.02.2020 - 13:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4164+ kez okundu.
 

AK PARTİ BİR DAVADIR, BİR DAVA HAREKETİDİR

İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci yeni dönemde Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olmadığımı belirtmek üzere basın toplantısında söyledi
Burdur AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, AK Parti İl Merkezinde Gazeteciler ile Bir araya geldi: Ekinci; 25 Haziran 2014 yılında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüyle ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam’ın takdirleriyle tevdi edilen, bu güne kadar onurla yürütmekte olduğum İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi gelecek dönem İl Kadın Kolları Kongresinde aday olmadığımı belirtmek üzere siz değerli basın mensuplarımızla burada buluştuk. Umarım bu değerli emaneti çok dikkatle ve özenle taşımaya çalıştığım 6 sene boyunca Partimize ve Davamıza Kadın Kolları Teşkilatım ile layık olmayı başarabilmişizdir. Yaşadıklarımızı anlatacak çok hikâyemiz olsa da hikâyemizde gece gündüz korkusuz ve ilk günkü aşk ile parti olarak değil dava olarak gördüğümüz kutsal bir amaç için çalışmalarımız var. Allah katında da kul yanında da veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Samimiyetimizden ve tevazuumuzdan hiçbir şey kaybetmeden devraldığım bu kutsal görevi temiz bir şekilde devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi “ Ak Parti bir davadır, bir Dava Hareketidir. Şahsım Dahil Herkes Bu Kutlu Davada Sadece Birer Nefer Konumundadır” Düsturuyla Her daim aynı şuurla Davamız için AK Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Aramızda bulunan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini istiyorum.                         MENGİ AK PARTİ İL KONGRE TAKVİMİ BAŞLADI Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, basın toplantısında 2020 yılının Ak Parti için çok önemli bir yıl olacağını ve teşkilatımız için kongre takvimi başlamıştır. Hem partinin yönetim kurulunda hem gençlik kollarında hem de kadın kollarında yıl boyunca kongrelerimiz olacak bu kongrelerde yeni heyecanlar yeni yüzler yeni başkanlar bazı konumlar belirlenecektir. Tabi bazı noktalarda değişikliklerin olması tabidir. Bunlardan birisi de kadın kollarında oluşacaktır. Bu konuda kadın kollarımız açıklamalarda bulunacaktır. Bizler görev sürelerimiz içinde gerek parti içi gerek parti dışından gelen travmaları birbirimiz ile güç birliği içinde atlattık. Bizim için mevkiler değil bu mevkilerde görev alan arkadaşların partiye kazandırdıklarıdır. Bize yeni dönem de AK Parti Kadın kollarında görev almayacağını aday olmayacağını belirtti. İl yönetimi olarak bu tasarrufun kendisinde olduğunu belirterek bu konudaki tavrını olması gerektiği şekilde karşıladık. Arkadaşımızın yeni dönemde partimizin farklı kademelerinde görev alacağına inanıyorum dedi.      
İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci yeni dönemde Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olmadığımı belirtmek üzere basın toplantısında söyledi

Burdur AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, AK Parti İl Merkezinde Gazeteciler ile Bir araya geldi: Ekinci; 25 Haziran 2014 yılında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüyle ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam’ın takdirleriyle tevdi edilen, bu güne kadar onurla yürütmekte olduğum İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi gelecek dönem İl Kadın Kolları Kongresinde aday olmadığımı belirtmek üzere siz değerli basın mensuplarımızla burada buluştuk.

Umarım bu değerli emaneti çok dikkatle ve özenle taşımaya çalıştığım 6 sene boyunca Partimize ve Davamıza Kadın Kolları Teşkilatım ile layık olmayı başarabilmişizdir. Yaşadıklarımızı anlatacak çok hikâyemiz olsa da hikâyemizde gece gündüz korkusuz ve ilk günkü aşk ile parti olarak değil dava olarak gördüğümüz kutsal bir amaç için çalışmalarımız var. Allah katında da kul yanında da veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Samimiyetimizden ve tevazuumuzdan hiçbir şey kaybetmeden devraldığım bu kutsal görevi temiz bir şekilde devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi “ Ak Parti bir davadır, bir Dava Hareketidir. Şahsım Dahil Herkes Bu Kutlu Davada Sadece Birer Nefer Konumundadır” Düsturuyla Her daim aynı şuurla Davamız için AK Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Aramızda bulunan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor haklarını helal etmelerini istiyorum.                       

 MENGİ AK PARTİ İL KONGRE TAKVİMİ BAŞLADI

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, basın toplantısında 2020 yılının Ak Parti için çok önemli bir yıl olacağını ve teşkilatımız için kongre takvimi başlamıştır. Hem partinin yönetim kurulunda hem gençlik kollarında hem de kadın kollarında yıl boyunca kongrelerimiz olacak bu kongrelerde yeni heyecanlar yeni yüzler yeni başkanlar bazı konumlar belirlenecektir. Tabi bazı noktalarda değişikliklerin olması tabidir. Bunlardan birisi de kadın kollarında oluşacaktır. Bu konuda kadın kollarımız açıklamalarda bulunacaktır.

Bizler görev sürelerimiz içinde gerek parti içi gerek parti dışından gelen travmaları birbirimiz ile güç birliği içinde atlattık. Bizim için mevkiler değil bu mevkilerde görev alan arkadaşların partiye kazandırdıklarıdır. Bize yeni dönem de AK Parti Kadın kollarında görev almayacağını aday olmayacağını belirtti. İl yönetimi olarak bu tasarrufun kendisinde olduğunu belirterek bu konudaki tavrını olması gerektiği şekilde karşıladık. Arkadaşımızın yeni dönemde partimizin farklı kademelerinde görev alacağına inanıyorum dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.