AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ KETEM’İ ZİYARET ETTİ

SAĞLIK 06.04.2018 - 13:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3969+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ KETEM’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Volan Mengi, 1–7 Nisan Kanser Haftası münasebetiyle KETEM’i ziyaret ederek yetkililerden “Kanser” tedavisi çalışmaları ile ilgili bilgi aldı .
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Sağlık konusunda özellikle AK Parti iktidarı döneminde başlayan süreçte bugün gelinen noktaya baktığımızda, çok ciddi mesafeler kat ettiğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz” dedi. Dr. Ahmet Selçuk Kılınç tarafından karşılanan Başkan Mengi ve beraberindeki AK Parti heyeti, KETEM’in çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette bütün personelle görüşerek iyi çalışmalar dileklerini ileten Mengi ye KETEM merkezinde görevli doktorlar tarafından bilgi verildi. AK Parti Hükümetlerinin Sağlıkta Dönüşüm Projesini işaret ederek, sağlıkta yapılan yenilikleri vurgulayan Başkan Mengi ‘’KETEM Kanser Erken Teşhis Merkezi olarak Burdur’umuzda ve Mobil araçlarda köylerimizde hizmet veriyor. Ülkemizin sağlık noktasında nereden nereye geldiğini daha iyi görmüş oluyoruz. Sağlık konusunda özellikle AK Parti iktidarı döneminde başlayan süreçte bugün gelinen noktaya baktığımızda, gerçekten çok ciddi mesafeler kat ettiğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Buralar, hastalığa yakalanmadan önce kontrollerimizi yaptırabildiğimiz alanlar. Vatandaşlarımızda bu konuda duyarlılığa davet ederek herkesin testlerini yaptırmaları gerektiğini düşünüyorum. Bunlar çok zor şeyler değil. Belki ayıracağımız yirmi dakikamız gelecekte önümüze çıkacak engelleri kaldırmak adına olacaktır. İnsan sağlığının ne kadar önemli olduğunu herhalde bahsetmemize gerek yok. Doktorlarımızın da dediği gibi ne kadar erken teşhis o kadar çabuk tedavi. Hayırlısıyla inşaatı tamamlamak üzere olan Halk Sağlığı Merkezi binamızda Ketem daya iyi bir hizmete kavuşacaktır” diye konuştu. Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Dr. Ahmet Selçuk Kılınç, “Bilindiği üzere erken tanı konulması gereken en önemli hastalıklarından birisi kanser hastalığı, meme, rahim ağzı ve bağırsak kanserleri erken tanı konulduğunda yüz güldürücü sonuçlar doğurabiliyor. 40-69 yaş aralığında bayanlarımızın monografi filmi çekilmektedir. Ayrıca rahim ağzı kanseri taraması kapsamında 30-69 yaş aralığındaki bayanlarımıza, bağırsak kanser taraması kapsamında 50-70 yaş arası bayan ve erkeklerde gizli kan testi yapılmaktadır” ifadelerini kullandı  
AK Parti İl Başkanı Volan Mengi, 1–7 Nisan Kanser Haftası münasebetiyle KETEM’i ziyaret ederek yetkililerden “Kanser” tedavisi çalışmaları ile ilgili bilgi aldı .

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Sağlık konusunda özellikle AK Parti iktidarı döneminde başlayan süreçte bugün gelinen noktaya baktığımızda, çok ciddi mesafeler kat ettiğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz” dedi.

Dr. Ahmet Selçuk Kılınç tarafından karşılanan Başkan Mengi ve beraberindeki AK Parti heyeti, KETEM’in çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette bütün personelle görüşerek iyi çalışmalar dileklerini ileten Mengi ye KETEM merkezinde görevli doktorlar tarafından bilgi verildi. AK Parti Hükümetlerinin Sağlıkta Dönüşüm Projesini işaret ederek, sağlıkta yapılan yenilikleri vurgulayan Başkan Mengi ‘’KETEM Kanser Erken Teşhis Merkezi olarak Burdur’umuzda ve Mobil araçlarda köylerimizde hizmet veriyor. Ülkemizin sağlık noktasında nereden nereye geldiğini daha iyi görmüş oluyoruz. Sağlık konusunda özellikle AK Parti iktidarı döneminde başlayan süreçte bugün gelinen noktaya baktığımızda, gerçekten çok ciddi mesafeler kat ettiğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Buralar, hastalığa yakalanmadan önce kontrollerimizi yaptırabildiğimiz alanlar. Vatandaşlarımızda bu konuda duyarlılığa davet ederek herkesin testlerini yaptırmaları gerektiğini düşünüyorum. Bunlar çok zor şeyler değil. Belki ayıracağımız yirmi dakikamız gelecekte önümüze çıkacak engelleri kaldırmak adına olacaktır. İnsan sağlığının ne kadar önemli olduğunu herhalde bahsetmemize gerek yok. Doktorlarımızın da dediği gibi ne kadar erken teşhis o kadar çabuk tedavi. Hayırlısıyla inşaatı tamamlamak üzere olan Halk Sağlığı Merkezi binamızda Ketem daya iyi bir hizmete kavuşacaktır” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Dr. Ahmet Selçuk Kılınç, “Bilindiği üzere erken tanı konulması gereken en önemli hastalıklarından birisi kanser hastalığı, meme, rahim ağzı ve bağırsak kanserleri erken tanı konulduğunda yüz güldürücü sonuçlar doğurabiliyor. 40-69 yaş aralığında bayanlarımızın monografi filmi çekilmektedir. Ayrıca rahim ağzı kanseri taraması kapsamında 30-69 yaş aralığındaki bayanlarımıza, bağırsak kanser taraması kapsamında 50-70 yaş arası bayan ve erkeklerde gizli kan testi yapılmaktadır” ifadelerini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.