AK PARTİ OLARAK VATANDAŞIN SORUNLARINA DUYARLIYIZ

SİYASET 16.09.2019 - 12:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3507+ kez okundu.
 

AK PARTİ OLARAK VATANDAŞIN SORUNLARINA DUYARLIYIZ

AK Parti Burdur Teşkilatı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Teşkilat Mensupları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.
HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ” Sadece seçimde değil, her zaman Burdurluların yanında olduklarını ziyaretlerde bulunduklarını belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Partimizin Kurucu İl Başkanı olduğum ve Milletvekili olarak hizmet etmeye başladığımdan günden bu tarafa  sürekli olarak Burdur yatırımları ve Burdurlu hemşerilerimizin yanında olmaya çalıştım  AK Parti Burdur Teşkilatı  olarak her zaman İl merkezinde ve köylerinde ziyarette bulunuyoruz. Bu gün de yukarı Pazar esnaflarımızın bir kısmında ve vatandaşlarımızı ziyarette bulunduk. Ziyarette esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını dinledik. Burdur da çözümlenmesi gereken sorunlarımızı burada Ankara da bürokrasinin içinde olanları orada çözmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz her zaman devam edecek. Elbette ki Burdur da vatandaşımızın bireysel sorunlarını da teşkilat olarak tasnif ederek değerlendirmeye alıyoruz. Bizler Burdur’umuza yapacağımız projelerimizi ve yaptığımız çalışmaları seçmenimize de anlatmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.                HER ZAMAN SAHADA VATANDAŞ İLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Burdurluların yanında olmaya, yapılan çalışmaları ve yapılacakları anlatmaya devam edecekleri belirten İl Başkanı Volkan Mengi “ Yukarı Pazar esnafımızın bir kısmını  Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte ziyarette bulunarak, sohbette bulunduk. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanında olmak için çalışmalarımız devam ediyor. Burdur’umuzda Hükümetimizin yaptığı çalışmaları hemşerilerimize anlatmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda yeni projeler kazandırmak için çalışacağız. Seçimden seçime proje üretip, ürettiğimiz projeleri de seçimden sonra unutmayacağız. Partimiz verdiği sözleri yerine getiren bir partidir. Biz kazanan bir Burdur için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.
AK Parti Burdur Teşkilatı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Teşkilat Mensupları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Sadece seçimde değil, her zaman Burdurluların yanında olduklarını ziyaretlerde bulunduklarını belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Partimizin Kurucu İl Başkanı olduğum ve Milletvekili olarak hizmet etmeye başladığımdan günden bu tarafa  sürekli olarak Burdur yatırımları ve Burdurlu hemşerilerimizin yanında olmaya çalıştım  AK Parti Burdur Teşkilatı  olarak her zaman İl merkezinde ve köylerinde ziyarette bulunuyoruz. Bu gün de yukarı Pazar esnaflarımızın bir kısmında ve vatandaşlarımızı ziyarette bulunduk. Ziyarette esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını dinledik. Burdur da çözümlenmesi gereken sorunlarımızı burada Ankara da bürokrasinin içinde olanları orada çözmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz her zaman devam edecek. Elbette ki Burdur da vatandaşımızın bireysel sorunlarını da teşkilat olarak tasnif ederek değerlendirmeye alıyoruz. Bizler Burdur’umuza yapacağımız projelerimizi ve yaptığımız çalışmaları seçmenimize de anlatmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

               HER ZAMAN SAHADA VATANDAŞ İLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Burdurluların yanında olmaya, yapılan çalışmaları ve yapılacakları anlatmaya devam edecekleri belirten İl Başkanı Volkan Mengi “ Yukarı Pazar esnafımızın bir kısmını  Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte ziyarette bulunarak, sohbette bulunduk. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanında olmak için çalışmalarımız devam ediyor. Burdur’umuzda Hükümetimizin yaptığı çalışmaları hemşerilerimize anlatmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda yeni projeler kazandırmak için çalışacağız. Seçimden seçime proje üretip, ürettiğimiz projeleri de seçimden sonra unutmayacağız. Partimiz verdiği sözleri yerine getiren bir partidir. Biz kazanan bir Burdur için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.