AK PARTİ TEŞKİLATINDAN EVLERİ YANAN AİLEYE ZİYARET

YAŞAM 26.09.2019 - 14:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4203+ kez okundu.
 

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN EVLERİ YANAN AİLEYE ZİYARET

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Büyük yangın sonucu evleri kullanılamaz hale gelen ailemizin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, geçtiğimiz günlerde Değirmenler Mahallesinde çıkan büyük ev yangınında evleri kullanılamaz hale gelen yangınzede aileyi ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Mengi, ailenin üzüntüsünü paylaşarak, her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti. Büyük yangın sonrasında, evin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle AFAD ekipleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının çalışmalarını başlattığını ve yangınzede ailenin mağduriyetinin giderileceğini dile getiren İl Başkanı Mengi, “Yangın yerinde incelemelerde bulunduk. Ev ve ailemizin eşyaları kullanılmaz halde. O nedenle yangınzede ailemize yardım edeceğiz. Yapabileceğimiz her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bu yarayı hep birlikte saracağız. Can kaybı ve yaralanma durumu yaşanmaması bizi çok mutlu etti. Ailelerimiz üzülmesin, devletimiz onların zor günlerinde yanında olacaktır. AFAD ekipleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, “Büyük yangın sonucu evleri kullanılamaz hale gelen ailemizin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, geçtiğimiz günlerde Değirmenler Mahallesinde çıkan büyük ev yangınında evleri kullanılamaz hale gelen yangınzede aileyi ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Mengi, ailenin üzüntüsünü paylaşarak, her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.

Büyük yangın sonrasında, evin kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle AFAD ekipleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının çalışmalarını başlattığını ve yangınzede ailenin mağduriyetinin giderileceğini dile getiren İl Başkanı Mengi, “Yangın yerinde incelemelerde bulunduk. Ev ve ailemizin eşyaları kullanılmaz halde. O nedenle yangınzede ailemize yardım edeceğiz. Yapabileceğimiz her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bu yarayı hep birlikte saracağız. Can kaybı ve yaralanma durumu yaşanmaması bizi çok mutlu etti. Ailelerimiz üzülmesin, devletimiz onların zor günlerinde yanında olacaktır. AFAD ekipleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.