AKDENİZ GAZETECİLER FEDERASYONU YÖNETİMİ BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 31.07.2019 - 16:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4192+ kez okundu.
 

AKDENİZ GAZETECİLER FEDERASYONU YÖNETİMİ BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Burdur Gazeteciler Cemiyeti’nin 30’uncu kuruluş yılı kutlamaları nedeniyle Burdur da toplanan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı üyeleri bölge çalışmalarından geri kalan bölümde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Burdur da Turizm alanlarına da geziler yapan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu üyeleri son yıllarda yapılan çalışmalar ile bölge Turizm alanlarının yurt içi ve yurt dışı ziyaretçi almasının önemine dikkat çekerek bölgedeki basın kuruluşlarına önemli sayılacak görev düştüğünü gerek yazılı gerek bu konuda yayın yapan görsel medya kuruluşları ile Burdur’un dünyaya açılan kapısı olan İnternet medyası ile yerel ve kamu kaynaklarının da barışık olmasının önemine dikkat çekerek ziyaretlerini sürdüreceklerini belirttiler  Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni, gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Ercengiz’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fen işleri kampus alanını da gezen gazeteciler federasyonu üyeleri fen işleri kampusu çatısındaki Güneş panelleri ile elektrik üretilmesi ve Belediye tesislerinin, sokak aydınlatmalarının tüketiminin bir bölümünün karşılandığının öğrenilmesi üzerine bütün belediyelerimizin bu sistemi benimsemesi ülke ekonomisi açısından önemli olduğunu belirttiler. Gerçekleştirilen ziyaret ardından Başkan Ercengiz, Başkan Yeni ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine, Sultandere Hizmet Kampüsü ve Katı Atık Bertaraf Tesisini gezdirerek, yürütülen hizmetler hakkında bilgi aktardı. Yapılan ve devam eden çalışmaları yerinde görerek çok beğendiğini ifade eden, Başkan Yeni, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarının gayretleri nedeniyle tebrik etti.
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti’nin 30’uncu kuruluş yılı kutlamaları nedeniyle Burdur da toplanan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı üyeleri bölge çalışmalarından geri kalan bölümde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Burdur da Turizm alanlarına da geziler yapan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu üyeleri son yıllarda yapılan çalışmalar ile bölge Turizm alanlarının yurt içi ve yurt dışı ziyaretçi almasının önemine dikkat çekerek bölgedeki basın kuruluşlarına önemli sayılacak görev düştüğünü gerek yazılı gerek bu konuda yayın yapan görsel medya kuruluşları ile Burdur’un dünyaya açılan kapısı olan İnternet medyası ile yerel ve kamu kaynaklarının da barışık olmasının önemine dikkat çekerek ziyaretlerini sürdüreceklerini belirttiler

 Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni, gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Ercengiz’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fen işleri kampus alanını da gezen gazeteciler federasyonu üyeleri fen işleri kampusu çatısındaki Güneş panelleri ile elektrik üretilmesi ve Belediye tesislerinin, sokak aydınlatmalarının tüketiminin bir bölümünün karşılandığının öğrenilmesi üzerine bütün belediyelerimizin bu sistemi benimsemesi ülke ekonomisi açısından önemli olduğunu belirttiler. Gerçekleştirilen ziyaret ardından Başkan Ercengiz, Başkan Yeni ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine, Sultandere Hizmet Kampüsü ve Katı Atık Bertaraf Tesisini gezdirerek, yürütülen hizmetler hakkında bilgi aktardı. Yapılan ve devam eden çalışmaları yerinde görerek çok beğendiğini ifade eden, Başkan Yeni, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarının gayretleri nedeniyle tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.