BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE BURS VERECEK

EĞİTİM 15.01.2016 - 14:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3673+ kez okundu.
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE BURS VERECEK

Burdur Bahçeşehir Koleji, çok kısa sürede elde ettiği başarılar ve kaliteli eğitim ile başarılı öğrencilere eğitim bursu vereceğini duyurdu.
BAŞARILI ÖĞRENCİLER BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NE KAYIT OLACAK Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi ve Ortaokulu'nda 2016-2017 eğitim ve öğretim  yılında eğitim görecek öğrenciler için kabul sınavı yapacak. 20 Şubat 2016'da 9-10 ve 11. sınıflar, 27 Şubat 2015'da ise 4-5-6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katılımıyla bursluluk sınavı gerçekleştirecek. Bursluluk sınavından başarılı sonuç alan öğrenciler eğitim bursundan yararlanarak yeni eğitim yılında avantajlı kayıttan yararlanarak burslu Bahçeşehir Koleji öğrencisi olacak. TÜM ÖĞRENCİLER DAVETLİ Bursluluk sınavı hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban, ''Dünya okulu Bahçeşehir Koleji'nde başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. 20 ve 27 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceğimiz sınavlarımıza tüm Burdur'da eğitim gören öğrencilerimiz davetlidir'' dedi. Bahçeşehir Koleji'nden yapılan açıklamada burslu kabul sınavına girmek isteyen lise grupları için 19 Şubat 2016 tarihine kadar, orta okul grupları içinse 26 Şubat 2016 tarihine kadar Bahçeşehir Koleji kampüsüne gelerek sınav başvurusunda bulunabileceklerini duyurdu.  
Burdur Bahçeşehir Koleji, çok kısa sürede elde ettiği başarılar ve kaliteli eğitim ile başarılı öğrencilere eğitim bursu vereceğini duyurdu.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NE KAYIT OLACAK

Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi ve Ortaokulu'nda 2016-2017 eğitim ve öğretim  yılında eğitim görecek öğrenciler için kabul sınavı yapacak. 20 Şubat 2016'da 9-10 ve 11. sınıflar, 27 Şubat 2015'da ise 4-5-6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katılımıyla bursluluk sınavı gerçekleştirecek. Bursluluk sınavından başarılı sonuç alan öğrenciler eğitim bursundan yararlanarak yeni eğitim yılında avantajlı kayıttan yararlanarak burslu Bahçeşehir Koleji öğrencisi olacak.

TÜM ÖĞRENCİLER DAVETLİ

Bursluluk sınavı hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban, ''Dünya okulu Bahçeşehir Koleji'nde başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. 20 ve 27 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceğimiz sınavlarımıza tüm Burdur'da eğitim gören öğrencilerimiz davetlidir'' dedi.

Bahçeşehir Koleji'nden yapılan açıklamada burslu kabul sınavına girmek isteyen lise grupları için 19 Şubat 2016 tarihine kadar, orta okul grupları içinse 26 Şubat 2016 tarihine kadar Bahçeşehir Koleji kampüsüne gelerek sınav başvurusunda bulunabileceklerini duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.