BAKAN KASAPOĞLU İLE İLİMİZDEKİ YATIRIMLAR KONUŞULDU

SPOR 17.01.2020 - 11:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2935+ kez okundu.
 

BAKAN KASAPOĞLU İLE İLİMİZDEKİ YATIRIMLAR KONUŞULDU

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel ile birlikte spor turizmi projesini yakından takip ettiğini dile getirdiğini belirtti. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Ankara’daki ziyaretlerimiz de Burdur’umuz için Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte her fırsatta Bakanlarımızın kapısını çaldık. İlimizdeki yapılan ve yapılması planlanan projelerimiz ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bire bir görüşme fırsatımız oldu. Bakanımız Spor Toto Teşkilat Başkanı iken Cumhurbaşkanımızın 2016 yılında Burdur ziyaretlerinde kendisine talimatı ile başlayan ve yakından takip ettiği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel ile birlikte Türkiye’de ilk olan Spor Fakültesi ile iç içe olan stadyum ve spor tesislerinin “spor turizmi” için verimliliğin farkında olduklarını ve bu görkemli tesislerimizin açılışına Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ı beklediklerini belirtti. Burdur’umuza desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ettim dedi. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ; “ İlimizdeki spor yatırımlarının yakından takipçisiyiz. Gençlik Merkezimiz ve Kapalı Yüzme Havuzumuz tamamlandı. Kapalı Spor Salonumuzun inşaatı da devam etmekte. Spor yatırımlarımız ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz göz kamaştırıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte İlimiz ve İlçelerimizde semt spor sahaları, mini kapalı spor sahaları, gençlik merkezleri ve yüzme havuzları projelerinin yatırım programına alınması için görüşmelerde bulunduk.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel ile birlikte spor turizmi projesini yakından takip ettiğini dile getirdiğini belirtti. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Ankara’daki ziyaretlerimiz de Burdur’umuz için Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte her fırsatta Bakanlarımızın kapısını çaldık. İlimizdeki yapılan ve yapılması planlanan projelerimiz ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bire bir görüşme fırsatımız oldu. Bakanımız Spor Toto Teşkilat Başkanı iken Cumhurbaşkanımızın 2016 yılında Burdur ziyaretlerinde kendisine talimatı ile başlayan ve yakından takip ettiği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel ile birlikte Türkiye’de ilk olan Spor Fakültesi ile iç içe olan stadyum ve spor tesislerinin “spor turizmi” için verimliliğin farkında olduklarını ve bu görkemli tesislerimizin açılışına Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ı beklediklerini belirtti. Burdur’umuza desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ettim dedi.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ; “ İlimizdeki spor yatırımlarının yakından takipçisiyiz. Gençlik Merkezimiz ve Kapalı Yüzme Havuzumuz tamamlandı. Kapalı Spor Salonumuzun inşaatı da devam etmekte. Spor yatırımlarımız ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz göz kamaştırıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte İlimiz ve İlçelerimizde semt spor sahaları, mini kapalı spor sahaları, gençlik merkezleri ve yüzme havuzları projelerinin yatırım programına alınması için görüşmelerde bulunduk.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.