BAKİ VAROL, BORSA SEÇİMLERİNE İDDİALI GİRDİ.

GÜNDEM 08.04.2018 - 16:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4065+ kez okundu.
 

BAKİ VAROL, BORSA SEÇİMLERİNE İDDİALI GİRDİ.

Baki Varol çıktığı Seçim Gezisinde sevgi seli ile karşılaşıyor, gezdiği ilçelerde düzenlediği toplantılarda tam kadro destek alıyor.
Burdur da 15 Nisan 2018 günü yapılacak olan Burdur ticaret Borsası Genel Kurulunda Başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol Borsanın tüm üyelerini gezmek ve görüşlerini almak için yollara düştü. Borsa seçimleri sonrasında Varol özlenen tabloyu yaratmak için bütün gayreti ile seçimlerde çalışanın kazanması için ilçelerde yaptığı temaslarda başarıya giden yolu açmak için üyelerin talep ve isteklerini dinliyor. Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde en güçlü aday olan  Baki Varol'un ise  Kemer ve Gölhisar ilçeleri oldu; Kalabalık bir ekiple üyelerini dolaşan Baki Varol ilk olarak Kemer İlçesine giderek pazar yerini, dükkanlarını gezdi, Borsa ilçe üyeleri ile bir istişare toplantısı yaparak buradan Gölhisar'a hareket etti. Gölhisar'da ilçesinin ilk durağı Çamköy'de vefat eden Ümmü Gülsün Yalçın'ın evini ziyaret ederek yakınlarına başsağlığı diledi. Borsa'nın Gölhisar'lı ve Altınyayla'lı üyelerinin neredeyse tamamının bulunduğu yemeğe katıldı. İkinci Bahar Tesislerinde verilen yemekte Baki Varol'u Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Burdur Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, PANKO Birlik Başkanı Nasuh Eroğuz, Gölhisar ve Altınyayla'nın tanınmış iş adamları ve Borsa Üyeleri Borsa seçimlerinde aday olan Baki Varol’u yalnız bırakmadılar. Yemekte Baki Varol, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, PANKO Birlik Başkanı Nasuh Eroğuz, GÜÇBİRLİĞİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aksöz birer konuşma yaparak Burdur Ticaret Borsası'nın içerisinde bulunduğu boşluğu ancak Baki Varol'un dolduracağını, Burdur'da Sivil toplum Örgütlerini bir araya getirebilecek, birleştirecek, Şeker Fabrikasının Burdur'a kazandıracak kişinin ve gerektiği zaman masaya yumruğunu vuracak cesur İş adamı Baki Varol'un olduğunu vurguladılar.
Baki Varol çıktığı Seçim Gezisinde sevgi seli ile karşılaşıyor, gezdiği ilçelerde düzenlediği toplantılarda tam kadro destek alıyor.

Burdur da 15 Nisan 2018 günü yapılacak olan Burdur ticaret Borsası Genel Kurulunda Başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol Borsanın tüm üyelerini gezmek ve görüşlerini almak için yollara düştü. Borsa seçimleri sonrasında Varol özlenen tabloyu yaratmak için bütün gayreti ile seçimlerde çalışanın kazanması için ilçelerde yaptığı temaslarda başarıya giden yolu açmak için üyelerin talep ve isteklerini dinliyor.
Burdur Ticaret Borsası seçimlerinde en güçlü aday olan  Baki Varol'un ise  Kemer ve Gölhisar ilçeleri oldu; Kalabalık bir ekiple üyelerini dolaşan Baki Varol ilk olarak Kemer İlçesine giderek pazar yerini, dükkanlarını gezdi, Borsa ilçe üyeleri ile bir istişare toplantısı yaparak buradan Gölhisar'a hareket etti. Gölhisar'da ilçesinin ilk durağı Çamköy'de vefat eden Ümmü Gülsün Yalçın'ın evini ziyaret ederek yakınlarına başsağlığı diledi.

Borsa'nın Gölhisar'lı ve Altınyayla'lı üyelerinin neredeyse tamamının bulunduğu yemeğe katıldı. İkinci Bahar Tesislerinde verilen yemekte Baki Varol'u Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Burdur Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, PANKO Birlik Başkanı Nasuh Eroğuz, Gölhisar ve Altınyayla'nın tanınmış iş adamları ve Borsa Üyeleri Borsa seçimlerinde aday olan Baki Varol’u yalnız bırakmadılar.
Yemekte Baki Varol, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, PANKO Birlik Başkanı Nasuh Eroğuz, GÜÇBİRLİĞİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aksöz birer konuşma yaparak Burdur Ticaret Borsası'nın içerisinde bulunduğu boşluğu ancak Baki Varol'un dolduracağını, Burdur'da Sivil toplum Örgütlerini bir araya getirebilecek, birleştirecek, Şeker Fabrikasının Burdur'a kazandıracak kişinin ve gerektiği zaman masaya yumruğunu vuracak cesur İş adamı Baki Varol'un olduğunu vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.