BANKAMATİK DOLANDIRICILARI OPERASYON İLE YAKALANDI

ASAYİŞ 16.11.2017 - 13:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2144+ kez okundu.
 

BANKAMATİK DOLANDIRICILARI OPERASYON İLE YAKALANDI

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik emniyet ve asayiş hizmetlerine aralıksız devam edilmektedir.
Burdur  merkez ve ilçelerinde “Bilişim ve Banka Sistemleri Aracılığıyla Hırsızlık” suçlarına yönelik yürütülen çalışmalarda; Bahçelievler Mahallesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu girişinde bulunan ATM’ nin kart okuma kısmının yapıştırıcı madde kullanılarak etkisiz hale getirildiği ve aynı yerde bulunan başka bir ATM’ nin kart okuyucu kısmına aparat yerleştirildiği tespit edilmiştir. Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen G.T.(37), M.G.Ö.(32), M.D.(37), K.G.(56) ve Azerbaycan uyruklu M.T.(37)  isimli şahıslar yapılan operasyon neticesinde yakalanmışlardır. “Bilişim ve Banka Sistemleri Aracılığıyla Hırsızlık” ve “Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması” suçlarından işlem yapılan şüphelilerden G.T., M.G.Ö. ve M.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, K.G. ile M.T. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardır.  
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik emniyet ve asayiş hizmetlerine aralıksız devam edilmektedir.

Burdur  merkez ve ilçelerinde “Bilişim ve Banka Sistemleri Aracılığıyla Hırsızlık” suçlarına yönelik yürütülen çalışmalarda; Bahçelievler Mahallesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu girişinde bulunan ATM’ nin kart okuma kısmının yapıştırıcı madde kullanılarak etkisiz hale getirildiği ve aynı yerde bulunan başka bir ATM’ nin kart okuyucu kısmına aparat yerleştirildiği tespit edilmiştir.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen G.T.(37), M.G.Ö.(32), M.D.(37), K.G.(56) ve Azerbaycan uyruklu M.T.(37)  isimli şahıslar yapılan operasyon neticesinde yakalanmışlardır. “Bilişim ve Banka Sistemleri Aracılığıyla Hırsızlık” ve “Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması” suçlarından işlem yapılan şüphelilerden G.T., M.G.Ö. ve M.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, K.G. ile M.T. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.