BASININ ÜZERİNDEN ELİNİ ÇEK BAY KEMAL

GÜNDEM 18.10.2020 - 15:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3153+ kez okundu.
 

BASININ ÜZERİNDEN ELİNİ ÇEK BAY KEMAL

Platform sözcüsü olarak çeşitli konularda adeta sahibi gibi basını kullanmak isteyen bay kemal gazeteci ve gazeteler kimseden emir veya direktif almaz.
Bu güne kadar ellerindeki imkanların haricinde tüm olumsuzluklara rağmen görevini yapmayı seçen ve gazetecilik etik kurallarına azami dikkat gösteren gazete ve gazeteciler ancak çalıştığı ve yıllarca emeği bir yana bırakarak sürdürdüğü işletmelerini bu güne kadar kimsenin emrine vermediği gibi ülkesinin ve yöresinin gerçekleri üzerinden görevlerini yerine getirmektedir. Doğrunun yanında olduğu gibi basının etik kurallarına azami dikkat gösterdiklerini tüm kamuoyu bilmektedir. Gazetecinin kirli geçmişi olmadığı gibi kirli eller tarafından dizayn edilmek istenen hiçbir konu ve olayın tarafı da olmamış olmamaya dikkat göstermektedir. Bay kemal bir çocuk bile elini ateşe değdirmeden onun yakacağını bildiği halde sizler dolu dizgin yazdığınız adeta etki altına almaya cüret gösterdiğiniz bir topluluğun üzerine hangi gerçekler üzerinden besleme iması ile gitmeye kalkışmanızı izana ve gerçekler olmadığı halde suçluyorsunuz anlamıyorum. Bizler haberlerimizi yazarken kimsenin etkisinde kalmadan doğruyu bulmak ve gerçekleri araştırmak üzerinden kurgularız. Gelecekte ihtiyacınızın olacağı gerçeği üzerinden sizlere akıl süzgeci üzerinden delilsiz ve istinatsız sözlerinize son vermenizi tavsiye ediyorum. Ülke genelinde olduğu gibi gerek yazılı gerek sözlü ve gerekse internet gazetelerinin zor şartlarda işini yaptığını hatta her sektör gibi artan maliyetleri kira ve vergiler ile boğuştuğunu buna karşılık mesleğini yaparken mesleğine duyduğu sevgi ve saygı nedeniyle kimseye ricacı olarak gitmediği gibi hiç kimseye kol kırılır yen içinde kalır anlayışı ile kendi sorunlarını yine tüm sıkıntılarına karşılık kendi potasında bu konuyu eriterek yoluna devam ettiğini bilmek işinize gelmiyor. Bay Kemal kendi basit anlayışınızın da sizlere verdiği zavallılık ile basını etki altına alacağınızı düşünmenizi esefle kınıyorum
Platform sözcüsü olarak çeşitli konularda adeta sahibi gibi basını kullanmak isteyen bay kemal gazeteci ve gazeteler kimseden emir veya direktif almaz.

Bu güne kadar ellerindeki imkanların haricinde tüm olumsuzluklara rağmen görevini yapmayı seçen ve gazetecilik etik kurallarına azami dikkat gösteren gazete ve gazeteciler ancak çalıştığı ve yıllarca emeği bir yana bırakarak sürdürdüğü işletmelerini bu güne kadar kimsenin emrine vermediği gibi ülkesinin ve yöresinin gerçekleri üzerinden görevlerini yerine getirmektedir. Doğrunun yanında olduğu gibi basının etik kurallarına azami dikkat gösterdiklerini tüm kamuoyu bilmektedir.

Gazetecinin kirli geçmişi olmadığı gibi kirli eller tarafından dizayn edilmek istenen hiçbir konu ve olayın tarafı da olmamış olmamaya dikkat göstermektedir. Bay kemal bir çocuk bile elini ateşe değdirmeden onun yakacağını bildiği halde sizler dolu dizgin yazdığınız adeta etki altına almaya cüret gösterdiğiniz bir topluluğun üzerine hangi gerçekler üzerinden besleme iması ile gitmeye kalkışmanızı izana ve gerçekler olmadığı halde suçluyorsunuz anlamıyorum. Bizler haberlerimizi yazarken kimsenin etkisinde kalmadan doğruyu bulmak ve gerçekleri araştırmak üzerinden kurgularız. Gelecekte ihtiyacınızın olacağı gerçeği üzerinden sizlere akıl süzgeci üzerinden delilsiz ve istinatsız sözlerinize son vermenizi tavsiye ediyorum.

Ülke genelinde olduğu gibi gerek yazılı gerek sözlü ve gerekse internet gazetelerinin zor şartlarda işini yaptığını hatta her sektör gibi artan maliyetleri kira ve vergiler ile boğuştuğunu buna karşılık mesleğini yaparken mesleğine duyduğu sevgi ve saygı nedeniyle kimseye ricacı olarak gitmediği gibi hiç kimseye kol kırılır yen içinde kalır anlayışı ile kendi sorunlarını yine tüm sıkıntılarına karşılık kendi potasında bu konuyu eriterek yoluna devam ettiğini bilmek işinize gelmiyor. Bay Kemal kendi basit anlayışınızın da sizlere verdiği zavallılık ile basını etki altına alacağınızı düşünmenizi esefle kınıyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.