BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 2019 YATIRIM PROGRAMINDA SPOR SALONU MÜJDESİ .

SPOR 18.09.2018 - 12:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3981+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 2019 YATIRIM PROGRAMINDA SPOR SALONU MÜJDESİ .

Burdur judo il temsilcisi merhum Ali Boyacıoğlu adına, Cumartesi günü Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek olan iller arası Judo turnuvası öncesi 2019 yılı içerisinde planlanan spor salonu müjdesini verdi
       Burdur Belediyesi, tarafından Cumartesi günü düzenlenecek olan, merhum Ali Boyacıoğlu “ iller arası Turnuvası” öncesinde düzenlediği basın toplantısında: Turnuva ile ilgili bilgi verdi, toplantıya merhum Ali Boyacıoğlu’nun eşi ve yetiştirdiği sporcularda katıldı.  Başkan Ercengiz, öğretmen Ali Boyacıoğlu branşının dışında olan Judo sporunu 1971 yılında özel çabalarıyla Burdur’a getirdi. Bu güne kadar bu branşta birçok sporcu yetiştirilmesinde büyük katkısı oldu. Bizlerde belediye olarak kendisine bir minnet borcu olarak iller arası turnuva düzenlemeyi uygun gördük.             JUDO TURNUVASINA 15 İLDEN SPORCULAR KATILACAK Burdur Belediyesi tarafından, düzenlenen Ali Boyacıoğlu Judo turnuvasına 15 ilden 20 ayrı dalda 300 dolayında judo sporunu benimsemiş sporcu katılacaktır. Geçtiğimiz haftalarda güreş sporunda olduğu gibi judo dalında da ilimizde ilk kez yapılacaktır. Aslında Türkiye de judo sporu dalının merkezi olduğuna dikkat çeken Ali Orkun Ercengiz, Sporcu ve idarecilerinin katıldığı her etkinlikte Burdur Judo takımları rakiplerinin takibine alınmaktadır. Sporcularımızın aynı zamanda idarecilerimizin başarıları ön plana çıkmaktadır.  Cumartesi günü saat 14 de Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi  Eski rektörlük kampusu içinde bulunan salonda düzenlenecek seremoni ile başlayacaktır.              SPOR’A SİYASET HİÇBİR NEDENLE SOKULMAMALIDIR Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada; Spor konusunda hiçbir etkinliğe siyaset sokulmamalı hatta bu konuda yapılan her şey gayri siyasidir. Yıllardır Burdur da çeşitli spor dallarının ihtiyacını karşılayacak solunu bulmak nerede ise imkansızdır. Önümüzdeki 2019 yılında yatırım programına alınan ve sporcularımızın tamamını ise spor yapacağı bir salon için start verdik. Hedefimiz ise başarıların olmamasını isteyenlere bu aynı verebileceğim spor adına bir cevap olacaktır. Yine belediyemizin her yıl yaptığı göl şenlikleri de Perşembe günü yapılacak seremoni  ile başlayacaktır. Çabalarımız hem halkımızın sosyal ihtiyaçları noktasını düşünüyoruz. Aynı zamanda göl ile halkımızın arasındaki mesafeyi en aza indirmek için gayret gösteriyoruz dedi.                             
Burdur judo il temsilcisi merhum Ali Boyacıoğlu adına, Cumartesi günü Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek olan iller arası Judo turnuvası öncesi 2019 yılı içerisinde planlanan spor salonu müjdesini verdi

       Burdur Belediyesi, tarafından Cumartesi günü düzenlenecek olan, merhum Ali Boyacıoğlu “ iller arası Turnuvası” öncesinde düzenlediği basın toplantısında: Turnuva ile ilgili bilgi verdi, toplantıya merhum Ali Boyacıoğlu’nun eşi ve yetiştirdiği sporcularda katıldı.  Başkan Ercengiz, öğretmen Ali Boyacıoğlu branşının dışında olan Judo sporunu 1971 yılında özel çabalarıyla Burdur’a getirdi. Bu güne kadar bu branşta birçok sporcu yetiştirilmesinde büyük katkısı oldu. Bizlerde belediye olarak kendisine bir minnet borcu olarak iller arası turnuva düzenlemeyi uygun gördük.

            JUDO TURNUVASINA 15 İLDEN SPORCULAR KATILACAK

Burdur Belediyesi tarafından, düzenlenen Ali Boyacıoğlu Judo turnuvasına 15 ilden 20 ayrı dalda 300 dolayında judo sporunu benimsemiş sporcu katılacaktır. Geçtiğimiz haftalarda güreş sporunda olduğu gibi judo dalında da ilimizde ilk kez yapılacaktır. Aslında Türkiye de judo sporu dalının merkezi olduğuna dikkat çeken Ali Orkun Ercengiz, Sporcu ve idarecilerinin katıldığı her etkinlikte Burdur Judo takımları rakiplerinin takibine alınmaktadır. Sporcularımızın aynı zamanda idarecilerimizin başarıları ön plana çıkmaktadır.  Cumartesi günü saat 14 de Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi  Eski rektörlük kampusu içinde bulunan salonda düzenlenecek seremoni ile başlayacaktır.

             SPOR’A SİYASET HİÇBİR NEDENLE SOKULMAMALIDIR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada; Spor konusunda hiçbir etkinliğe siyaset sokulmamalı hatta bu konuda yapılan her şey gayri siyasidir. Yıllardır Burdur da çeşitli spor dallarının ihtiyacını karşılayacak solunu bulmak nerede ise imkansızdır. Önümüzdeki 2019 yılında yatırım programına alınan ve sporcularımızın tamamını ise spor yapacağı bir salon için start verdik. Hedefimiz ise başarıların olmamasını isteyenlere bu aynı verebileceğim spor adına bir cevap olacaktır. Yine belediyemizin her yıl yaptığı göl şenlikleri de Perşembe günü yapılacak seremoni  ile başlayacaktır. Çabalarımız hem halkımızın sosyal ihtiyaçları noktasını düşünüyoruz. Aynı zamanda göl ile halkımızın arasındaki mesafeyi en aza indirmek için gayret gösteriyoruz dedi.

                          

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.