BAŞKAN ERCENGİZ; “GENÇLERİN MERCEDES GELİN ARABASI TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

YAŞAM 20.12.2019 - 11:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3231+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “GENÇLERİN MERCEDES GELİN ARABASI TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Mutlu bir yuva kurmak isteyen Yunus Emre ve Ayşe isimli gençlerin Mercedes marka gelin arabası hayallerini Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz gerçekleştirdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e sosyal medya hesaplarından Mercedes marka gelin arabası taleplerini ileten gençlerin ricasını kırmayan Başkan Ercengiz genç çift için Mercedes gelin arabasını süsleterek tahsis etti. Genç çift kapılarında süslenmiş Mercedes marka aracı gördüklerin de gözlerine inanamadılar. Kendileri için süslenmiş gelin aracı ile Burdur Belediye başkanına teşekkür için belediyenin yolunu tuttular   GELİN ARABASIYLA TEŞEKKÜR ZİYARETİ   Yunus Emre Aslan ve Ayşe Ceylan Çifti gelin arabasıyla Başkan Ercengiz’i ziyaret etti. Gençleri  kapıda karşılayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Bugün iki güzel kardeşimizin mutlu günü. Benden istekleri olmuştu. Buda bize çok çabuk çözülebilir bir işmiş gibi geldi. Bizde onların isteklerini yerine getirdik. Bugün onların gelin arabası siyah bir araba oldu. Allah mutluluklarını daim etsin. Yüreklerinde sevgiyi, saygıyı hoşgörüyü hiç kaybetmesinler ve inşallah doğacak çocuklarını da evlerinde ziyaret etmek istiyorum. Hayırlı olsun dedi.    Hayali gerçekleşen Yunus Emre Aslan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “ Bize Başkanımızın yaptığı iyiliklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin bize her konuda yardımcı olduğunu biliyoruz. Her zaman kapısını çalabileceğimizi ve yanına gidebileceğimizi biliyorum. Bu isteğimizi kırmadığı ve yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi    
Mutlu bir yuva kurmak isteyen Yunus Emre ve Ayşe isimli gençlerin Mercedes marka gelin arabası hayallerini Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz gerçekleştirdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e sosyal medya hesaplarından Mercedes marka gelin arabası taleplerini ileten gençlerin ricasını kırmayan Başkan Ercengiz genç çift için Mercedes gelin arabasını süsleterek tahsis etti. Genç çift kapılarında süslenmiş Mercedes marka aracı gördüklerin de gözlerine inanamadılar. Kendileri için süslenmiş gelin aracı ile Burdur Belediye başkanına teşekkür için belediyenin yolunu tuttular  

GELİN ARABASIYLA TEŞEKKÜR ZİYARETİ  

Yunus Emre Aslan ve Ayşe Ceylan Çifti gelin arabasıyla Başkan Ercengiz’i ziyaret etti. Gençleri  kapıda karşılayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Bugün iki güzel kardeşimizin mutlu günü. Benden istekleri olmuştu. Buda bize çok çabuk çözülebilir bir işmiş gibi geldi. Bizde onların isteklerini yerine getirdik. Bugün onların gelin arabası siyah bir araba oldu. Allah mutluluklarını daim etsin. Yüreklerinde sevgiyi, saygıyı hoşgörüyü hiç kaybetmesinler ve inşallah doğacak çocuklarını da evlerinde ziyaret etmek istiyorum. Hayırlı olsun dedi.   

Hayali gerçekleşen Yunus Emre Aslan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “ Bize Başkanımızın yaptığı iyiliklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin bize her konuda yardımcı olduğunu biliyoruz. Her zaman kapısını çalabileceğimizi ve yanına gidebileceğimizi biliyorum. Bu isteğimizi kırmadığı ve yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.