BAŞKAN ERCENGİZ HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

KÜLTÜR 29.04.2019 - 15:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3778+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

İzmir Burdurlular Derneği tarafından organize edilen piknikte buluşan Burdurluları Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yalnız bırakmadı.
Her yıl olduğu gibi, bu yıl da İzmir Burdurlular Derneği tarafından Buca Hüseyinoğulları piknik alanında düzenlenen piknikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İzmir'de yaşayan hemşerileri ile bir araya geldi. İzmir'de yaşayan Burdurluların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, vatandaşlara Ceviz Ezmesi ve Burdur Şiş ikram edildi. Arzu Gök ve Ümmet Çelik’in türküleri ile coşan Burdurlular, halkoyunları gösterileri ve çeşitli etkinlikler ile keyifli vakit geçirdiler. Katıldığı şenlikte konuşma yapan Başkan Ercengiz “İzmir Burdurlular Derneği’mizin düzenlediği geleneksel pikniğe Yeşilova, Çeltikçi ve Konak eski Belediye Başkanımızla birlikte katılarak İzmir’de yaşayan hemşerilerimizle bir kez daha buluştuk. Birlik beraberliğimizi bir kez daha perçinledik. Katılan gönül veren herkese sonsuz teşekkürler” dedi.  
İzmir Burdurlular Derneği tarafından organize edilen piknikte buluşan Burdurluları Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yalnız bırakmadı.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da İzmir Burdurlular Derneği tarafından Buca Hüseyinoğulları piknik alanında düzenlenen piknikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İzmir'de yaşayan hemşerileri ile bir araya geldi. İzmir'de yaşayan Burdurluların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, vatandaşlara Ceviz Ezmesi ve Burdur Şiş ikram edildi. Arzu Gök ve Ümmet Çelik’in türküleri ile coşan Burdurlular, halkoyunları gösterileri ve çeşitli etkinlikler ile keyifli vakit geçirdiler.

Katıldığı şenlikte konuşma yapan Başkan Ercengiz “İzmir Burdurlular Derneği’mizin düzenlediği geleneksel pikniğe Yeşilova, Çeltikçi ve Konak eski Belediye Başkanımızla birlikte katılarak İzmir’de yaşayan hemşerilerimizle bir kez daha buluştuk. Birlik beraberliğimizi bir kez daha perçinledik. Katılan gönül veren herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.