BAŞKAN ERCENGİZ; “İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ”.

YAŞAM 28.08.2019 - 14:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3724+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ; “İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ”.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Makamı’nda ziyaret etti.
     Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek, tebrik ettiler. Başkan Ercengiz, ve beraberindekiler Ali Say, ve beraberindekileri makamında kabul etti. Başkan Ali Orkun Ercengiz “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik ettik. Yeniden tekrarlanan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi sırasında CHP Burdur İl Başkanımız İzzet Akbulut, CHP Burdur Milletvekilimiz Dr. Mehmet Göker, ile kendisine ve CHP Heyetlerine önemli sayılacak destek sağladıktan sonra kendisini tebrik etme imkanı bulamamıştık. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına Burdur halkının sıcak selamlarını ilettik hem de daha öncesinde konuştuğumuz bazı projeleri değerlendirdik. Başkanımızla güzel işler yapacağız, selamını getirdiğimiz hemşerilerimize, başkanımızın da selamını getiriyoruz.” İfadelerini kullandı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kendisi ile istişare ettiğimiz projelerin alan uygulamalarını göstermek ve Burdur’umuz da geleceğe yönelik çalışmalarımız konusunda fikir alabilmek için İstanbul Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Burdur’a davet ettik. Bizim özentimiz hiçbir zaman koltuk doldurmak olmadı.olmayacak da bunu bizden bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklarını göreceklerdir.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Makamı’nda ziyaret etti.

     Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek, tebrik ettiler. Başkan Ercengiz, ve beraberindekiler Ali Say, ve beraberindekileri makamında kabul etti. Başkan Ali Orkun Ercengiz “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik ettik. Yeniden tekrarlanan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimi sırasında CHP Burdur İl Başkanımız İzzet Akbulut, CHP Burdur Milletvekilimiz Dr. Mehmet Göker, ile kendisine ve CHP Heyetlerine önemli sayılacak destek sağladıktan sonra kendisini tebrik etme imkanı bulamamıştık. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına Burdur halkının sıcak selamlarını ilettik hem de daha öncesinde konuştuğumuz bazı projeleri değerlendirdik. Başkanımızla güzel işler yapacağız, selamını getirdiğimiz hemşerilerimize, başkanımızın da selamını getiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kendisi ile istişare ettiğimiz projelerin alan uygulamalarını göstermek ve Burdur’umuz da geleceğe yönelik çalışmalarımız konusunda fikir alabilmek için İstanbul Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Burdur’a davet ettik. Bizim özentimiz hiçbir zaman koltuk doldurmak olmadı.olmayacak da bunu bizden bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklarını göreceklerdir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.