BAŞKAN ERCENGİZ’İN 24 TEMMUZ KUTLAMA MESAJI

GÜNDEM 23.07.2020 - 14:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4075+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN 24 TEMMUZ KUTLAMA MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Ercengiz’in mesajı; 24 Temmuz 1908 yılında basından sansürün kaldırılmasıyla gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamış ve 112 yıldır basınımız çağdaş, demokratik, hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur. Çok önemli bir toplumsal görevi, zaman ve mekân gözetmeksizin, büyük bir özveri içinde yerine getiren değerli basın çalışanlarımızın yaptıkları çalışmalar takdirle karşılanmaktadır. Basın kuruluşları, tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanı sıra vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir misyonu da üstlenmektedir. Halkın, doğru ve tarafsız bilgi alma hakkı en temel haklardan biridir. Yağmur çamur demeden her türlü şartta mesleğini icra etmeye çalışarak, halka doğru ve tarafsız haber vermeyi, kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeyi kendine amaç edinmiş emekçi basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Basın Bayramını gönülden kutluyorum. Burdur’umuzun gelişmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi, daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilmesi için yaptığımız çalışmaları halkımıza duyuran; vatandaşlarımızın sorunlarını da bize ileterek şehrimizin her kesimine kulak verebilmemizi sağlayan yerel basın mensubu dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyor, tüm basın mensubu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Ercengiz’in mesajı; 24 Temmuz 1908 yılında basından sansürün kaldırılmasıyla gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamış ve 112 yıldır basınımız çağdaş, demokratik, hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.

Çok önemli bir toplumsal görevi, zaman ve mekân gözetmeksizin, büyük bir özveri içinde yerine getiren değerli basın çalışanlarımızın yaptıkları çalışmalar takdirle karşılanmaktadır. Basın kuruluşları, tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanı sıra vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir misyonu da üstlenmektedir. Halkın, doğru ve tarafsız bilgi alma hakkı en temel haklardan biridir. Yağmur çamur demeden her türlü şartta mesleğini icra etmeye çalışarak, halka doğru ve tarafsız haber vermeyi, kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeyi kendine amaç edinmiş emekçi basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Basın Bayramını gönülden kutluyorum.

Burdur’umuzun gelişmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi, daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilmesi için yaptığımız çalışmaları halkımıza duyuran; vatandaşlarımızın sorunlarını da bize ileterek şehrimizin her kesimine kulak verebilmemizi sağlayan yerel basın mensubu dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyor, tüm basın mensubu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.