BAŞKAN ERCENGİZ: “KOMŞU İL ANTALYA DA BİR GENÇ’İN YARDIMINA KOŞTU"

SAĞLIK 09.01.2019 - 10:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4812+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ: “KOMŞU İL ANTALYA DA BİR GENÇ’İN YARDIMINA KOŞTU"

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 14 yaşındaki Akut Lenfoblastik Lösemi hastası Sonat Emre Özcan için Kızılay Kan Merkezi’ne gidip, kan bağışında bulundu.
Antalya'da 10 yaşından beri tedavi gören Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastası Sonat Emre Özcan'ın (14)  durumunun risk altına girmemesi için2 ayda ilik bulunması gerektiği belirtildi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de örnek bir davranış sergileyerek Kızılay Kan Merkezi’ne gidip, gönüllü ilik bağışçısı olmak için kan bağışında bulundu. Belediye Başkanı Ercengiz, bulunduğu kan bağışının ardından yaptığı açıklamada; “Tüm gönül dostlarımızla birlikte, Kızılay Kan Merkezi’ne geldik.  Sonat Emre ve bu durumda olan diğer yavrularımızın derdine derman olabilmek adına.  Yaşamlarını devam ettirebilmeleri  için bir damla kan olabilir miyiz? diye biz de donör olarak örneklerimizi verdik.  Belki İçimizden herhangi birisinin, kan dokusu, kemik iliği, bu yavrularımızdan herhangi birisine uyumlu olur ve biz bu uyum neticesinde o yavrularımızın hayatını hep birlikte kurtarabiliriz. Ben buradan bu projeye destek verene tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ve bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. Sadece Sonat Emre için değil, onun durumda olan birçok yavrumuzun, birçok hastamızın geleceği belki de bizim vereceğimiz 3 tüp kanla kurtulabilecek. Herkesin en yakın Kızılay Kan Merkezi’ne gidip, bu konuda destek olmasını diliyorum” dedi.  
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 14 yaşındaki Akut Lenfoblastik Lösemi hastası Sonat Emre Özcan için Kızılay Kan Merkezi’ne gidip, kan bağışında bulundu.

Antalya'da 10 yaşından beri tedavi gören Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastası Sonat Emre Özcan'ın (14)  durumunun risk altına girmemesi için2 ayda ilik bulunması gerektiği belirtildi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de örnek bir davranış sergileyerek Kızılay Kan Merkezi’ne gidip, gönüllü ilik bağışçısı olmak için kan bağışında bulundu.

Belediye Başkanı Ercengiz, bulunduğu kan bağışının ardından yaptığı açıklamada; “Tüm gönül dostlarımızla birlikte, Kızılay Kan Merkezi’ne geldik.  Sonat Emre ve bu durumda olan diğer yavrularımızın derdine derman olabilmek adına.  Yaşamlarını devam ettirebilmeleri  için bir damla kan olabilir miyiz? diye biz de donör olarak örneklerimizi verdik.  Belki İçimizden herhangi birisinin, kan dokusu, kemik iliği, bu yavrularımızdan herhangi birisine uyumlu olur ve biz bu uyum neticesinde o yavrularımızın hayatını hep birlikte kurtarabiliriz. Ben buradan bu projeye destek verene tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ve bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. Sadece Sonat Emre için değil, onun durumda olan birçok yavrumuzun, birçok hastamızın geleceği belki de bizim vereceğimiz 3 tüp kanla kurtulabilecek. Herkesin en yakın Kızılay Kan Merkezi’ne gidip, bu konuda destek olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.