BAŞKAN ERCENGİZ YARDIM SEVENLERİ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 23.02.2019 - 14:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3994+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ YARDIM SEVENLERİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı kendisine şilt takdim etti.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işıl Berberoğlu, ikinci Başkanı Gülser Özdemiz, Muhasip Hatice Baran ve dernek üyeleri Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Işıl Berberoğlu ve dernek üyeleri Başkan Ali Orkun Ercengiz’e Şilt taktım ettiler. Sosyal Belediyecilik anlayışının gereği olarak sivil toplum örgütlerinin yanında olduklarını belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin de toplum yararına çok başarılı faaliyetlerinin olduğunu ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Ercengiz, yaptıkları ziyaretten dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği üyelerine teşekkür etti.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı kendisine şilt takdim etti.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işıl Berberoğlu, ikinci Başkanı Gülser Özdemiz, Muhasip Hatice Baran ve dernek üyeleri Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Işıl Berberoğlu ve dernek üyeleri Başkan Ali Orkun Ercengiz’e Şilt taktım ettiler.

Sosyal Belediyecilik anlayışının gereği olarak sivil toplum örgütlerinin yanında olduklarını belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin de toplum yararına çok başarılı faaliyetlerinin olduğunu ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Ercengiz, yaptıkları ziyaretten dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.