BAŞKAN KEYİK’TEN TEKE YÖRESİ 3. CANLI HAYVAN,FUARI DEĞERLENDİRMESİ

EKONOMİ 03.05.2017 - 15:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3826+ kez okundu.
 

BAŞKAN KEYİK’TEN TEKE YÖRESİ 3. CANLI HAYVAN,FUARI DEĞERLENDİRMESİ

Teke Yöresi Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarının 3.ncü organizasyonunu Burdur olarak başarı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, “Öncelikle; Fuar stantlarında yer alan yerli ve yabancı firmalarımıza, fuara katılmak sureti ile etkinliğe hareket kazandıran Burdurlu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hem teknik destek, hem de teknolojik desteğin sergilendiği bu fuarlar sayesinde; tarımın her alanında makineleşme, teknoloji ile uyum ve hayvanlarda kapasite artırımı konularında bilgi sahibi olma fırsatı  yakalanmaktadır Ticari ve iktisadi boyutu gittikçe ön plana çıkan fuarlarda katılımcı firma ya da kuruluşlar kendilerine ayrılmış alanlarda ziyaretçileriyle görüşmeler yapmakta, ürünlerini sergilemekte veya bu alanlarda kendi kurumsal imajlarına yer veren fuar stantlarında çeşitli görseller kullanarak kendilerini, ürünlerini ya da hizmetlerini tanıtmaktadır. Bu boyutuyla fuarlar şehir ekonomisi için önemli aktörler haline gelmiştir. Dolayısıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Teke Yöresi Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı ilimiz açısından büyük önem arz etmektedir. Teke Yöresi Tarım ve Hayvancılık Fuarı; her geçen yıl daha çok firmanın katılımının yanı sıra ziyaretçilerin yoğun ilgisi bizleri son derece memnun etmiştir. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak fuara katılan firmalara yaptığımız ziyaretlerde, fuardan memnun kaldıklarını görmek, fuarı pek yakında daha büyük alanlarda gerçekleştireceğimize işaret etmektedir.  Fuarda, “Honamlı Keçi ve Teke Güzellik Yarışması” ile “En Verimli Besi Sığırı Yarışması” ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmüş, fuara hareketlilik kazandırmıştır.  Bunun yanı sıra Coğrafi işaretli Yöresel Ürünlerimizden “Burdur Şiş Köfte”nin fuar ziyaretçilerine ikram edilmesi ile güzel bir organizasyona imza atılmıştır. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; bu yıl 3. Gerçekleştirdiğimiz Teke Yöresi Tarım ve Hayvancılık Fuarının katılımcı firmalar ve ziyaretçiler açısından oldukça faydalı geçtiğine inanıyor, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.  
Teke Yöresi Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarının 3.ncü organizasyonunu Burdur olarak başarı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, “Öncelikle; Fuar stantlarında yer alan yerli ve yabancı firmalarımıza, fuara katılmak sureti ile etkinliğe hareket kazandıran Burdurlu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hem teknik destek, hem de teknolojik desteğin sergilendiği bu fuarlar sayesinde; tarımın her alanında makineleşme, teknoloji ile uyum ve hayvanlarda kapasite artırımı konularında bilgi sahibi olma fırsatı  yakalanmaktadır Ticari ve iktisadi boyutu gittikçe ön plana çıkan fuarlarda katılımcı firma ya da kuruluşlar kendilerine ayrılmış alanlarda ziyaretçileriyle görüşmeler yapmakta, ürünlerini sergilemekte veya bu alanlarda kendi kurumsal imajlarına yer veren fuar stantlarında çeşitli görseller kullanarak kendilerini, ürünlerini ya da hizmetlerini tanıtmaktadır. Bu boyutuyla fuarlar şehir ekonomisi için önemli aktörler haline gelmiştir. Dolayısıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Teke Yöresi Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı ilimiz açısından büyük önem arz etmektedir.

Teke Yöresi Tarım ve Hayvancılık Fuarı; her geçen yıl daha çok firmanın katılımının yanı sıra ziyaretçilerin yoğun ilgisi bizleri son derece memnun etmiştir. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak fuara katılan firmalara yaptığımız ziyaretlerde, fuardan memnun kaldıklarını görmek, fuarı pek yakında daha büyük alanlarda gerçekleştireceğimize işaret etmektedir.  Fuarda, “Honamlı Keçi ve Teke Güzellik Yarışması” ile “En Verimli Besi Sığırı Yarışması” ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmüş, fuara hareketlilik kazandırmıştır.  Bunun yanı sıra Coğrafi işaretli Yöresel Ürünlerimizden “Burdur Şiş Köfte”nin fuar ziyaretçilerine ikram edilmesi ile güzel bir organizasyona imza atılmıştır.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; bu yıl 3. Gerçekleştirdiğimiz Teke Yöresi Tarım ve Hayvancılık Fuarının katılımcı firmalar ve ziyaretçiler açısından oldukça faydalı geçtiğine inanıyor, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.