BAŞKAN MÜMTAZ ŞENEL “İNANÇLA HİZMETLERİME DEVAM EDECEĞİM

GÜNDEM 08.06.2020 - 17:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3081+ kez okundu.
 

BAŞKAN MÜMTAZ ŞENEL “İNANÇLA HİZMETLERİME DEVAM EDECEĞİM

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel hain saldırı sonrası bugün görevinin başına döndü. Gücünün kaynağını oluşturan halkın varlığı desteği olduğunu belirtti. ,
Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Yaşadığım talihsiz olay sonrasında, hızlı bir iyileşme sürecini tamamlayarak görevimin başına dönmüş bulunuyorum. , “İnancım, azmim ve daha güzel günlere birlikte ulaşacağımızın umudu her zaman yapacağım işlerde yol göstericim olacaktır.”dedi.Hayatım boyunca zorluklarla mücadele eden, zorluklar karşısında çözüm yolları üreterek başarıya ulaşan bir yapıya sahip oldum. Başkanlığımın ilk yılında yaşamış olduğum, Yeşilova’nın bile tarihinde olmayan bu hain saldırının benim dönemime rastlamış olmasının elbet bir sebebi olmalı. Bu olay beni yapacağım işlerden alıkoymak, korkup sinmeme sebep olmak yerine daha da güçlü bir şekilde ayağa kalkmama vesile oldu. Yaptığım işlerin doğruluğuna olan inancım daha da arttı. Ve bunda sonra sizler için daha azimle, daha umutla, tükenmek bilmeyen güç ve inançla hizmet vermeye devam edeceğim. İstirahat sürecinde olduğum da bile, belediyemin hizmetleri fedakâr personelim sayesinde aksamadan devam etti. Kendilerine hizmetlerinden dolayı minnettarım. Ayrıca içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde, tedbirlerimize uyarak bizlere yardımcı olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Zorlukların karşısında sabırla ve inançla mücadele etmenin bizleri istediğimiz sonuçlara ulaştırdığını yeni normale alışmaya çalıştığımız bu günlerde hep birlikte yaşayarak görüyoruz. Hem toplum olarak hem de bireysel yaşantımızda yeni normalimize tüm gücümüzle devam edeceğiz. Gücümün kaynağını oluşturan sizlerin varlığı ve desteğidir. İnancım, azmim ve daha güzel günlere birlikte ulaşacağımızın umudu her zaman yapacağım işlerde yol göstericim olacaktır. Bu süreç boyunca, öncesinde ve sonrasında da yanımda olduğunuz için başta eşim ve evlatlarım olmak üzere hepinize çook teşekkür ediyorum.  
Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel hain saldırı sonrası bugün görevinin başına döndü. Gücünün kaynağını oluşturan halkın varlığı desteği olduğunu belirtti. ,

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Yaşadığım talihsiz olay sonrasında, hızlı bir iyileşme sürecini tamamlayarak görevimin başına dönmüş bulunuyorum. , “İnancım, azmim ve daha güzel günlere birlikte ulaşacağımızın umudu her zaman yapacağım işlerde yol göstericim olacaktır.”dedi.Hayatım boyunca zorluklarla mücadele eden, zorluklar karşısında çözüm yolları üreterek başarıya ulaşan bir yapıya sahip oldum. Başkanlığımın ilk yılında yaşamış olduğum, Yeşilova’nın bile tarihinde olmayan bu hain saldırının benim dönemime rastlamış olmasının elbet bir sebebi olmalı. Bu olay beni yapacağım işlerden alıkoymak, korkup sinmeme sebep olmak yerine daha da güçlü bir şekilde ayağa kalkmama vesile oldu. Yaptığım işlerin doğruluğuna olan inancım daha da arttı. Ve bunda sonra sizler için daha azimle, daha umutla, tükenmek bilmeyen güç ve inançla hizmet vermeye devam edeceğim.

İstirahat sürecinde olduğum da bile, belediyemin hizmetleri fedakâr personelim sayesinde aksamadan devam etti. Kendilerine hizmetlerinden dolayı minnettarım. Ayrıca içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde, tedbirlerimize uyarak bizlere yardımcı olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ediyorum.

Zorlukların karşısında sabırla ve inançla mücadele etmenin bizleri istediğimiz sonuçlara ulaştırdığını yeni normale alışmaya çalıştığımız bu günlerde hep birlikte yaşayarak görüyoruz. Hem toplum olarak hem de bireysel yaşantımızda yeni normalimize tüm gücümüzle devam edeceğiz.
Gücümün kaynağını oluşturan sizlerin varlığı ve desteğidir. İnancım, azmim ve daha güzel günlere birlikte ulaşacağımızın umudu her zaman yapacağım işlerde yol göstericim olacaktır.

Bu süreç boyunca, öncesinde ve sonrasında da yanımda olduğunuz için başta eşim ve evlatlarım olmak üzere hepinize çook teşekkür ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.