BATI AKDENİZLİ İHRACATÇILAR KATARDA FUARIN GÖZDESİ

EKONOMİ 12.10.2018 - 14:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1990+ kez okundu.
 

BATI AKDENİZLİ İHRACATÇILAR KATARDA FUARIN GÖZDESİ

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), bölge ihracatını hem ürün çeşitliliği hem de pazar çeşitliliği bağlamında artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
BAİB, bu çerçevede Katar'da bu yıl ilk kez düzenlenen 'Katar 1. Uluslararası Ürün Fuarı'na katıldı. Batı Akdeniz'in ihracata yönelik ürünlerinin kapsamlı bir şekilde tanıtıldığı fuarda, ülke ve  bölge ihracatı adına önemli ziyaretler de gerçekleştirildi. Katar devleti tarafından organize edilen fuar, Doha kentinde düzenlendi ve 8-10 Ekim tarihlerine gerçekleşti. Batı Akdeniz'i fuarda BAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Hakkı Ergin CİVAN ve BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Süleyman DURAN temsil etti. Sayın CİVAN ve Sayın DURAN, Batı Akdeniz ile Katar arasındaki ilişkileri geliştirmek, ihracatımızı artırmak adına Katar Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Katar Ticaret Odası’nda Genel Direktör Sayın Saleh Bin Hamad Al SHARQİ ile görüşen Sayın CİVAN, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 4-7 Nisan 2019 tarihinde üçüncüsü düzenlenecek olan Dünya Sağlık Spor Alternatif Turizm Kongre ve Sağlık Fuarı hakkında bilgi verip, Katarlı işadamlarını fuara davet etti. Sayın CİVAN, fuar çerçevesinde düzenlenen Katar’da yatırım imkanları ve devlet teşvikleri konulu bir de toplantıya katıldı.
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), bölge ihracatını hem ürün çeşitliliği hem de pazar çeşitliliği bağlamında artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

BAİB, bu çerçevede Katar'da bu yıl ilk kez düzenlenen 'Katar 1. Uluslararası Ürün Fuarı'na katıldı. Batı Akdeniz'in ihracata yönelik ürünlerinin kapsamlı bir şekilde tanıtıldığı fuarda, ülke ve  bölge ihracatı adına önemli ziyaretler de gerçekleştirildi.

Katar devleti tarafından organize edilen fuar, Doha kentinde düzenlendi ve 8-10 Ekim tarihlerine gerçekleşti. Batı Akdeniz'i fuarda BAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Hakkı Ergin CİVAN ve BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Süleyman DURAN temsil etti. Sayın CİVAN ve Sayın DURAN, Batı Akdeniz ile Katar arasındaki ilişkileri geliştirmek, ihracatımızı artırmak adına Katar Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Katar Ticaret Odası’nda Genel Direktör Sayın Saleh Bin Hamad Al SHARQİ ile görüşen Sayın CİVAN, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 4-7 Nisan 2019 tarihinde üçüncüsü düzenlenecek olan Dünya Sağlık Spor Alternatif Turizm Kongre ve Sağlık Fuarı hakkında bilgi verip, Katarlı işadamlarını fuara davet etti. Sayın CİVAN, fuar çerçevesinde düzenlenen Katar’da yatırım imkanları ve devlet teşvikleri konulu bir de toplantıya katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.