BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT’TAN ÇİFTE MESAJ

SİYASET 30.12.2018 - 13:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3382+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT’TAN ÇİFTE MESAJ

- Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Yayınladığı Yeni Yıl Mesajıyla birlikte Burdur’un geleceğine ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.
Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt yeni yıl mesajı ile birlikte Belediyecilikle alakalı tasarruflarına dair küçük ipuçları verdi.  Ak Parti Genel Merkezi yetkililerinin uzun süren kamuoyu yoklaması neticesinde ismi ön plana çıkarak Burdur Ak Parti Teşkilatının da desteği ile Burdur’da Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı ilan edilen Deniz Kurt, hem genç kimliği hem de siyasetin her kesimiyle olan yakın diyaloğu ile heyecan yaratan isim oldu.    Burdurlunun Beklentisi Büyük Adaylığının açıklanmasından sonra vakit kaybeden sahaya inerek ziyaretlerine başlayan Deniz Kurt, vatandaşın belediyeden ve özellikle kendisinden beklentisinin büyük olduğunu ifade etti. ‘Merkezi Hükümetin desteği önemli’ şeklinde ki açıklamam bazı siyasi arkadaşlar tarafından eleştirildi diyen Kurt, “Siyaseten eleştiriler olacaktır ancak yaptığımız ziyaretlerde bana iletilen talepler Burdur’a farkındalık kazandıracak büyük ve aykırı projelerin kazandırılması yönünde. Bunun için de elbette ki Merkezi Hükümetin desteğine ihtiyaç var ve bu durumu Burdurlu vatandaşlarımız sorun etmiyor” dedi.    Kimlik Siyaseti Yapmayacağız Yönetime dair şifrelerini de paylaşan Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt “kimlik siyasetinden uzak duracağız” dedi. Deniz Kurt ismini belirleyen etken her türlü siyasi görüşe olan yaklaşımımız diyen Kurt,  “Benim insanların düşüncesi veya görüşleri ile işim yok. Kavga siyasetinden uzak durup, sevdası Burdur olan herkesle çalışmaya dikkat edeceğiz. Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan ve önemlisi de arkadaş ve akraba siyaseti gütmeden vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız” dedi.    Herkes Özgürce Fikrini Söyleyebilecek Doğduğumuz, büyüdüğümüz ve ekmeğini yediğimiz şehre borcumuz var diyen Kurt, bunun için halktan kopmamak ana gayemiz olacak dedi. Herkesin fikrini söyleyebildiği bir yönetim tarzını oluşturmak için elimden gelen mücadeleyi vereceğim diyen Kurt, farklı görüş ve düşüncelere sahip olsak da sevdası Burdur olan herkesle aynı dili konuşacağız dedi. 2019 Umutların Yeşerdiği bir yıl olacak 2019 yılının Burdur için bir dönüm noktası olacağını ifade eden Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt,  “yeni dönem umutların yeşerdiği, adalet duygularının geliştiği bir dönem olacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş ve uygar medeniyetler çizgisinde ilerleyen bir Burdur için vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşamın zemini hazırlayacağız. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi
- Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Yayınladığı Yeni Yıl Mesajıyla birlikte Burdur’un geleceğine ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt yeni yıl mesajı ile birlikte Belediyecilikle alakalı tasarruflarına dair küçük ipuçları verdi.  Ak Parti Genel Merkezi yetkililerinin uzun süren kamuoyu yoklaması neticesinde ismi ön plana çıkarak Burdur Ak Parti Teşkilatının da desteği ile Burdur’da Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı ilan edilen Deniz Kurt, hem genç kimliği hem de siyasetin her kesimiyle olan yakın diyaloğu ile heyecan yaratan isim oldu.   

Burdurlunun Beklentisi Büyük

Adaylığının açıklanmasından sonra vakit kaybeden sahaya inerek ziyaretlerine başlayan Deniz Kurt, vatandaşın belediyeden ve özellikle kendisinden beklentisinin büyük olduğunu ifade etti. ‘Merkezi Hükümetin desteği önemli’ şeklinde ki açıklamam bazı siyasi arkadaşlar tarafından eleştirildi diyen Kurt, “Siyaseten eleştiriler olacaktır ancak yaptığımız ziyaretlerde bana iletilen talepler Burdur’a farkındalık kazandıracak büyük ve aykırı projelerin kazandırılması yönünde. Bunun için de elbette ki Merkezi Hükümetin desteğine ihtiyaç var ve bu durumu Burdurlu vatandaşlarımız sorun etmiyor” dedi.   

Kimlik Siyaseti Yapmayacağız

Yönetime dair şifrelerini de paylaşan Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt “kimlik siyasetinden uzak duracağız” dedi. Deniz Kurt ismini belirleyen etken her türlü siyasi görüşe olan yaklaşımımız diyen Kurt,  “Benim insanların düşüncesi veya görüşleri ile işim yok. Kavga siyasetinden uzak durup, sevdası Burdur olan herkesle çalışmaya dikkat edeceğiz. Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan ve önemlisi de arkadaş ve akraba siyaseti gütmeden vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız” dedi.   

Herkes Özgürce Fikrini Söyleyebilecek

Doğduğumuz, büyüdüğümüz ve ekmeğini yediğimiz şehre borcumuz var diyen Kurt, bunun için halktan kopmamak ana gayemiz olacak dedi. Herkesin fikrini söyleyebildiği bir yönetim tarzını oluşturmak için elimden gelen mücadeleyi vereceğim diyen Kurt, farklı görüş ve düşüncelere sahip olsak da sevdası Burdur olan herkesle aynı dili konuşacağız dedi.

2019 Umutların Yeşerdiği bir yıl olacak

2019 yılının Burdur için bir dönüm noktası olacağını ifade eden Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt,  “yeni dönem umutların yeşerdiği, adalet duygularının geliştiği bir dönem olacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş ve uygar medeniyetler çizgisinde ilerleyen bir Burdur için vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşamın zemini hazırlayacağız. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.