Belediye Başkanı Ercengiz: Sorumluluğumuz daha da attı!

DÜNYA 04.04.2024 - 11:13, Güncelleme: 04.04.2024 - 11:13 3608 kez okundu.
 

Belediye Başkanı Ercengiz: Sorumluluğumuz daha da attı!

Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi’nce kurulan olan iftar sofrasında Özgür Mahallesi, ve Konak Mahallesinden vatandaşlarla bir araya geldi.
Önceki gün Sinan Mahallesi, Karasenir Mahallesi, ve Tepe Mahallesinde Belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinden sonra dün de Özgür Mahallesi, ve Konak Mahallesinde iftar verildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı altında yapılan iftarda Özgür Mahallesi ve Konak Mahallesi sakinlerine önemli açıklamalarda bulundu. Burdur'a tarihinde ilk kez üçüncü defa aynı kişinin belediye başkanı seçildiğini, bunun sorumluluğu ve bilincinde olduğunu anlatan Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, "Bu seçimde bize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı Burdur'un kıymetli halkına teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz bu yetki ile sorumluluğumuz daha da arttı. Daha önce yaptığımız gibi yine parti rozetimizi bu makamda çıkartıp cebimize koyduk. Sadece bize oy verenlere değil, Burdur halkının tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda ilk olarak bütün mahallelerimizde yeniden anket yaptırıp halkımızın bizden beklentilerini, mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit edeceğiz. Burdur'umuzu daha huzurlu ve yaşanılabilir bir kent haline hep birlikte getireceğiz. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah kabul etsin, iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi’nce kurulan olan iftar sofrasında Özgür Mahallesi, ve Konak Mahallesinden vatandaşlarla bir araya geldi.

Önceki gün Sinan Mahallesi, Karasenir Mahallesi, ve Tepe Mahallesinde Belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğinden sonra dün de Özgür Mahallesi, ve Konak Mahallesinde iftar verildi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı altında yapılan iftarda Özgür Mahallesi ve Konak Mahallesi sakinlerine önemli açıklamalarda bulundu.
Burdur'a tarihinde ilk kez üçüncü defa aynı kişinin belediye başkanı seçildiğini, bunun sorumluluğu ve bilincinde olduğunu anlatan Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, "Bu seçimde bize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı Burdur'un kıymetli halkına teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz bu yetki ile sorumluluğumuz daha da arttı. Daha önce yaptığımız gibi yine parti rozetimizi bu makamda çıkartıp cebimize koyduk. Sadece bize oy verenlere değil, Burdur halkının tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda ilk olarak bütün mahallelerimizde yeniden anket yaptırıp halkımızın bizden beklentilerini, mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit edeceğiz. Burdur'umuzu daha huzurlu ve yaşanılabilir bir kent haline hep birlikte getireceğiz. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah kabul etsin, iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.