Belediye Başkanı Ercengiz 'Ustalık Dönemi' mazbatasını aldı

DÜNYA 04.04.2024 - 12:27, Güncelleme: 04.04.2024 - 12:27 3648 kez okundu.
 

Belediye Başkanı Ercengiz 'Ustalık Dönemi' mazbatasını aldı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz üçüncü dönem Belediye Başkanlığı yapmak için mazbatasını teslim aldı.
Burdur'da 31 Mart Yerel Seçimlerde en fazla oyu alarak Burdur Belediye Başkanı olan Ali Orkun Ercengiz  Mazbatasını almak için kalabalık bir ekiple Burdur Adalet Sarayına gitti. Burdur Cumhuriyet Baş Savcısı ve Burdur Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı tarafından Başkan Ali Orkun Er Cengiz'e mazbatası takdim edildi.  3. Kez Burdur halkının teveccühünü kazanarak Burdur Kentini yönetme hakkının kendisine verilmiş olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Aynı zamanda da bunun sorumluluğu ve bilincindeyim. Geçen 10 yılda yaptıklarımıza Burdur halkının bizlere 5 yıl daha görev ve yetki vermesinin sorumluluğuyla bir 5 yıl daha en iyi şekilde Burdur’umuz için çalışacağız. Biraz önce Hakim Bey bize mazbatamızı verirken ustalık dönemi olarak adlandırdı, biz 10 yıllık dönemimizde de en usta şekilde Burdur’a hizmet etmeye çalıştık" dedi. Burdur'da hiç kimseyi ötekileştirmeden  hizmete devam edeceklerini vurgulayan Başkan Ercengiz, "Açıkçası bir zafer kazanmadık, biz zaten Belediye Başkanıydık. Kaybedeninin olmadığı bir seçim yaşadık. Burdur’da sadece Cumhuriyet Halk Partililerin değil birçok partiye gönül vermiş vatandaşlarımızın oyuyla bugün Burdur Belediye Başkanı olarak mazbatamızı teslim aldık. Bundan önce hiç kimseyi ötekileştirmediğimiz gibi bundan sonra da herkesin Belediye Başkanı olarak göreve devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Ercengiz'in Burdur’a hayırlı olmasını dileyen Burdur CHP İl Başkanı Kadir Koç, "Yeniden belediye başkanı seçilen Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz Burdur’umuzu taçlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.   Burdur tarihinde ilk kez bir belediye başkanının üçüncü kez seçilerek belediye başkanlığına gönderildiğini anlatan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, "Bu anlamda tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e önümüzdeki 5 yılda da başarılar diliyoruz. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Mazbatadan sonra CHP İl Başkanlığından yola çıkan Başkan Ercengiz ve ekibi Burdur halkını selamlayarak Belediyeye geçtiler.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz üçüncü dönem Belediye Başkanlığı yapmak için mazbatasını teslim aldı.

Burdur'da 31 Mart Yerel Seçimlerde en fazla oyu alarak Burdur Belediye Başkanı olan Ali Orkun Ercengiz  Mazbatasını almak için kalabalık bir ekiple Burdur Adalet Sarayına gitti. Burdur Cumhuriyet Baş Savcısı ve Burdur Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı tarafından Başkan Ali Orkun Er Cengiz'e mazbatası takdim edildi. 
3. Kez Burdur halkının teveccühünü kazanarak Burdur Kentini yönetme hakkının kendisine verilmiş olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Aynı zamanda da bunun sorumluluğu ve bilincindeyim. Geçen 10 yılda yaptıklarımıza Burdur halkının bizlere 5 yıl daha görev ve yetki vermesinin sorumluluğuyla bir 5 yıl daha en iyi şekilde Burdur’umuz için çalışacağız. Biraz önce Hakim Bey bize mazbatamızı verirken ustalık dönemi olarak adlandırdı, biz 10 yıllık dönemimizde de en usta şekilde Burdur’a hizmet etmeye çalıştık" dedi.
Burdur'da hiç kimseyi ötekileştirmeden  hizmete devam edeceklerini vurgulayan Başkan Ercengiz, "Açıkçası bir zafer kazanmadık, biz zaten Belediye Başkanıydık. Kaybedeninin olmadığı bir seçim yaşadık. Burdur’da sadece Cumhuriyet Halk Partililerin değil birçok partiye gönül vermiş vatandaşlarımızın oyuyla bugün Burdur Belediye Başkanı olarak mazbatamızı teslim aldık. Bundan önce hiç kimseyi ötekileştirmediğimiz gibi bundan sonra da herkesin Belediye Başkanı olarak göreve devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Ercengiz'in Burdur’a hayırlı olmasını dileyen Burdur CHP İl Başkanı Kadir Koç, "Yeniden belediye başkanı seçilen Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz Burdur’umuzu taçlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyorum" dedi. 
 Burdur tarihinde ilk kez bir belediye başkanının üçüncü kez seçilerek belediye başkanlığına gönderildiğini anlatan CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, "Bu anlamda tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e önümüzdeki 5 yılda da başarılar diliyoruz. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
Mazbatadan sonra CHP İl Başkanlığından yola çıkan Başkan Ercengiz ve ekibi Burdur halkını selamlayarak Belediyeye geçtiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.