BELEDİYE İLK GÖNÜL SOFRASI KONAK VE ÖZGÜR MAHALLESİNDE

KÜLTÜR 17.05.2018 - 16:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3869+ kez okundu.
 

BELEDİYE İLK GÖNÜL SOFRASI KONAK VE ÖZGÜR MAHALLESİNDE

Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Ayında geleneksel hale getirilen Gönül Sofrası, Konak ve Özgür Mahalleleri için kuruldu.
Mübarek Ramazan Ayımızın ilk iftarında vatandaşlar Gönül Sofrasına yoğun ilgi gösterdi. Burdur Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Konak ve Özgür Mahalleleri için iftar yemeği düzenlendi. Uzay Çatı altında düzenlenen iftar yemeğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar yemeği düzenlediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Mübarek olsun bizim 5 yıldır gelenek haline getirdiğimiz gönül sofralarına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu durum vatandaşlarımızın gönül sofralarımıza verdiği desteğin en büyük göstergesi. Bizim gönül soframızda gönlü zengin olan hiçbir yurttaşımız karnı aç olarak kalkmayacak. Bizim 4 yıl boyunca yaptığımız çalışmaları merak eden, bizlere sorularını problemlerini iletmek isteyen vatandaşlarımız için belediye meclisi üyelerimizle birlikte buradayız. Gencimiz yaşlımız, fakirimiz zenginimiz aynı sofrada yemek yiyoruz. Birlikte olacağımızı, yan yana olacağımızı, kol kola olacağımızı söylemiştik. Her zaman halkımızın yanında olacağız. İftarlarımızı gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla düzenliyoruz. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. İftarımıza gelen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Ercengiz, yemekten sonra gerçekleşen programda vatandaşlarla görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.  
Burdur Belediyesi tarafından Ramazan Ayında geleneksel hale getirilen Gönül Sofrası, Konak ve Özgür Mahalleleri için kuruldu.

Mübarek Ramazan Ayımızın ilk iftarında vatandaşlar Gönül Sofrasına yoğun ilgi gösterdi. Burdur Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Konak ve Özgür Mahalleleri için iftar yemeği düzenlendi. Uzay Çatı altında düzenlenen iftar yemeğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar yemeği düzenlediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Mübarek olsun bizim 5 yıldır gelenek haline getirdiğimiz gönül sofralarına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Bu durum vatandaşlarımızın gönül sofralarımıza verdiği desteğin en büyük göstergesi. Bizim gönül soframızda gönlü zengin olan hiçbir yurttaşımız karnı aç olarak kalkmayacak. Bizim 4 yıl boyunca yaptığımız çalışmaları merak eden, bizlere sorularını problemlerini iletmek isteyen vatandaşlarımız için belediye meclisi üyelerimizle birlikte buradayız. Gencimiz yaşlımız, fakirimiz zenginimiz aynı sofrada yemek yiyoruz. Birlikte olacağımızı, yan yana olacağımızı, kol kola olacağımızı söylemiştik. Her zaman halkımızın yanında olacağız. İftarlarımızı gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla düzenliyoruz. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. İftarımıza gelen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Ercengiz, yemekten sonra gerçekleşen programda vatandaşlarla görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.