BELEDİYE’NİN DAR GELİRLİ VATANDAŞA ET DAĞITIMI SES GETİRDİ

EKONOMİ 18.12.2018 - 16:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2326+ kez okundu.
 

BELEDİYE’NİN DAR GELİRLİ VATANDAŞA ET DAĞITIMI SES GETİRDİ

Burdur Belediyesi Başkanlığı düşük ve dar gelirli vatandaşlara et dağıtımı çevre iller ve Burdur da ses getirdi. geliştirdiği proje ile fakir ve düşük gelirli ailelere et dağıtımı düzenli olarak devam edecek.
Burdur Belediye Başkanlığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda üreticiye ve tüketiciye sahip çıkmak ihtiyacı olan vatanların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bu kez de kırmızı et üreticilerine sahip çıktı. Gelinen noktada ülkemizdeki fiyat artışlarını bahane ederek ithalatına izin verilen canlı hayvan ve kırmızı et nedeniyle yerli üreticinin sıkıntısı söz konusu olunca Batı Akdeniz Bölgesinin hayvancılık ile geçinen Burdur üreticisinin sorunlarına el atarak üretici, kesimin önünü açmak için çalışma başlatarak  yetiştiriciye destek olmaya devam ediyor. Yine büyük bir proje ile gündeme gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği ile bir protokol imzaladı.Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği Başkanı Turan Çayır, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in imzaladıkları protokol ile dar gelirli halkımızın 100 güvenli ve yerli olan et dağıtımı yapılması planlanıyor.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz "Kırmızı et üreticisi ve paydaşlarının son dönemlerde yaşadığı sorunlarını biz yerel yönetimler olarak farkındayız. Onun için üreticinin  mağduriyetini gidermek üzere ve dar gelirli vatandaşımıza protein yedirebilmek için büyük projemizi açıklıyoruz. Üreticimizin de derdine  derman olacağız" ifadelerini kullandı. Ercengiz biz sosyal belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini bu güne kadar örnekleri ile gösterdik. Göstermeye devam ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının talep ve istekleri de dahil her türlü dayanışmayı ve çalışmayı yapıyoruz  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz "Projenin ana temasını belli ettik. Şimdi Kırmızı Et Üreticileri Birliği konu ile ilgili olarak yasal koşulları değerlendirecek ve bir yol belirleyecek. Bizlerde belirlenen yol izinde dar gelirli vatandaşımıza Burdur'umuzun yerli, güvenilir kırmızı etinin dağıtımını yapacağız. Projenin ayrıntılı detayları ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kurumlar gerekli açıklamayı yapacaklardır. Bizler Burdur Belediyesi olarak her zaman üreticimiz, yetiştiricimizin yanındayız ve her daim destek olacağız. Böylece Burdur'lu dar gelirli vatandaşımızda güvenilir , taze protein kaynağı kırmızı et ihtiyacını ücretsiz olarak karşılamış olacak.
Burdur Belediyesi Başkanlığı düşük ve dar gelirli vatandaşlara et dağıtımı çevre iller ve Burdur da ses getirdi. geliştirdiği proje ile fakir ve düşük gelirli ailelere et dağıtımı düzenli olarak devam edecek.

Burdur Belediye Başkanlığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda üreticiye ve tüketiciye sahip çıkmak ihtiyacı olan vatanların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bu kez de kırmızı et üreticilerine sahip çıktı. Gelinen noktada ülkemizdeki fiyat artışlarını bahane ederek ithalatına izin verilen canlı hayvan ve kırmızı et nedeniyle yerli üreticinin sıkıntısı söz konusu olunca Batı Akdeniz Bölgesinin hayvancılık ile geçinen Burdur üreticisinin sorunlarına el atarak üretici, kesimin önünü açmak için çalışma başlatarak  yetiştiriciye destek olmaya devam ediyor.

Yine büyük bir proje ile gündeme gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği ile bir protokol imzaladı.Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği Başkanı Turan Çayır, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in imzaladıkları protokol ile dar gelirli halkımızın 100 güvenli ve yerli olan et dağıtımı yapılması planlanıyor.

 Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz "Kırmızı et üreticisi ve paydaşlarının son dönemlerde yaşadığı sorunlarını biz yerel yönetimler olarak farkındayız. Onun için üreticinin  mağduriyetini gidermek üzere ve dar gelirli vatandaşımıza protein yedirebilmek için büyük projemizi açıklıyoruz. Üreticimizin de derdine  derman olacağız" ifadelerini kullandı. Ercengiz biz sosyal belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini bu güne kadar örnekleri ile gösterdik. Göstermeye devam ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının talep ve istekleri de dahil her türlü dayanışmayı ve çalışmayı yapıyoruz 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz "Projenin ana temasını belli ettik. Şimdi Kırmızı Et Üreticileri Birliği konu ile ilgili olarak yasal koşulları değerlendirecek ve bir yol belirleyecek. Bizlerde belirlenen yol izinde dar gelirli vatandaşımıza Burdur'umuzun yerli, güvenilir kırmızı etinin dağıtımını yapacağız. Projenin ayrıntılı detayları ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kurumlar gerekli açıklamayı yapacaklardır. Bizler Burdur Belediyesi olarak her zaman üreticimiz, yetiştiricimizin yanındayız ve her daim destek olacağız. Böylece Burdur'lu dar gelirli vatandaşımızda güvenilir , taze protein kaynağı kırmızı et ihtiyacını ücretsiz olarak karşılamış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.