BELEDİYE PARK VE BAHÇELER İLE ATÖLYELERDE ÜRETİMİ İLE BURDUR GÜZELLEŞİYOR

DİĞER 28.05.2019 - 15:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4573+ kez okundu.
 

BELEDİYE PARK VE BAHÇELER İLE ATÖLYELERDE ÜRETİMİ İLE BURDUR GÜZELLEŞİYOR

Burdur Belediyesi, atölyelerinde ürettiği kent mobilyalarıyla hem modern bir il oluşturuyor hem de belediye bütçesinden tasarruf sağlıyor.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız verdi. Şehrin çehresine güzelleştirmek için yoğun çalışmalara başlayan Burdur Belediyesi, kendi atölyelerinde imal ettikleri kent mobilyalarının montajlarına başladı. Burdur Belediyesi Sultandere Kampüsü’nde bulunan atölyelerde, kenti merkezinde kullanılan Kamelya, çöp kovası, bank, pergole gibi kent mobilyalarının yapımının yanı sıra, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait seralarda ise kent merkezindeki, park, bahçe ve meydanlara dikilecek çiçekler yetiştiriliyor. Atölyelerinde işçi emeği ile ürettiği ve onardığı kent mobilyaları ve park bahçe bitkileri ile, kent merkezini hem modern bir görünüme kavuşturuyor, hem de israf etmiyor  
Burdur Belediyesi, atölyelerinde ürettiği kent mobilyalarıyla hem modern bir il oluşturuyor hem de belediye bütçesinden tasarruf sağlıyor.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla çalışmalarına hız verdi. Şehrin çehresine güzelleştirmek için yoğun çalışmalara başlayan Burdur Belediyesi, kendi atölyelerinde imal ettikleri kent mobilyalarının montajlarına başladı. Burdur Belediyesi Sultandere Kampüsü’nde bulunan atölyelerde, kenti merkezinde kullanılan Kamelya, çöp kovası, bank, pergole gibi kent mobilyalarının yapımının yanı sıra, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait seralarda ise kent merkezindeki, park, bahçe ve meydanlara dikilecek çiçekler yetiştiriliyor.

Atölyelerinde işçi emeği ile ürettiği ve onardığı kent mobilyaları ve park bahçe bitkileri ile, kent merkezini hem modern bir görünüme kavuşturuyor, hem de israf etmiyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.