BOKS ŞAMPİYONASINDAKİ SEVİNCİNİ BAŞAR İLE PAYLAŞTI.

SPOR 12.06.2017 - 09:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4457+ kez okundu.
 

BOKS ŞAMPİYONASINDAKİ SEVİNCİNİ BAŞAR İLE PAYLAŞTI.

Burdur’da 18-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında 75 kilo boksörümüz “Yükcü” sevincini paylaştı.
Burdur’da 18-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında 75 kilo boksörümüz Türkiye Şampiyonu olan Musa Yükcü, Burdur Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ile birlikte, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Şampiyonu olmasından dolayı Yükcü’yü tebrik eden Başar, spor ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyledi. Burdur’da, 18-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında, 76 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Musa Yükcü, sevincini Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar ile paylaştı. Başar ortaya koyduğu başarıdan dolayı küçük boksörü tebrik ederken, kendisine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca 18-25 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasının Burdur için iyi bir tanıtım olduğunu altını çizen Başar, “Tanıtımın yanı sıra ilimizden de boks sporun da önem taşıyan başarılı bir şampiyon çıkardık” dedi. Bütün spor dallarında elde edilen başarılardan dolayı, Burdur adına büyük gurur duyduğunu ifade eden Başar, “Burdur Ticaret Borsası olarak sporcularımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar verdiğimiz desteklerin karşılığını da, sporcularımızın başarılarıyla aldık ve almaya da devam ediyoruz. İnşallah, Merdane hocamızın sizlere verdiği emeklerle daha nice başarılara imza atarsınız. Tekrardan seni ve Merdane hocamızı tebrik ediyorum” dedi. Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık da, Türkiye Şampiyonu olan Musa Yükcü’nün, Avrupa Şampiyonası Milli Takım Kampına katılmadan önce kendilerine her anlamda destek olan Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret etiklerini söyledi.  
Burdur’da 18-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında 75 kilo boksörümüz “Yükcü” sevincini paylaştı.

Burdur’da 18-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında 75 kilo boksörümüz Türkiye Şampiyonu olan Musa Yükcü, Burdur Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ile birlikte, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Şampiyonu olmasından dolayı Yükcü’yü tebrik eden Başar, spor ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyledi.

Burdur’da, 18-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında, 76 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Musa Yükcü, sevincini Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar ile paylaştı. Başar ortaya koyduğu başarıdan dolayı küçük boksörü tebrik ederken, kendisine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca 18-25 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasının Burdur için iyi bir tanıtım olduğunu altını çizen Başar, “Tanıtımın yanı sıra ilimizden de boks sporun da önem taşıyan başarılı bir şampiyon çıkardık” dedi.

Bütün spor dallarında elde edilen başarılardan dolayı, Burdur adına büyük gurur duyduğunu ifade eden Başar, “Burdur Ticaret Borsası olarak sporcularımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar verdiğimiz desteklerin karşılığını da, sporcularımızın başarılarıyla aldık ve almaya da devam ediyoruz. İnşallah, Merdane hocamızın sizlere verdiği emeklerle daha nice başarılara imza atarsınız. Tekrardan seni ve Merdane hocamızı tebrik ediyorum” dedi.

Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık da, Türkiye Şampiyonu olan Musa Yükcü’nün, Avrupa Şampiyonası Milli Takım Kampına katılmadan önce kendilerine her anlamda destek olan Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar’ı ziyaret etiklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.