BUCAK BELEDİYESİ OĞUZHANSPOR’UN HOCASI NİHAT BARAN

SPOR 02.07.2016 - 08:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4288+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ OĞUZHANSPOR’UN HOCASI NİHAT BARAN

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığındaki Oğuzhanspor Yönetimi çalışmalarına hızlı başladı
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’da gerçekleştirilen Olağanüstü kongre sonucu başkanlık görevine getirilen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığındaki Yönetim çalışmalarına hızlı başladı. Yeni sezonda üst sıralara oynamayı hedefleyen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’da yeni sezon öncesi yeni teknik direktörle anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz sezon Hacılar Belediyespor ve MKE Kırıkkalespor’u çalıştıran ve Ispartaspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Bayazıtspor, Elbistan Belediyespor, Şırnakspor   gibi birçok profesyonel takımda teknik direktörlük yapan Nihat Baran, Kulüp Başkanı Süleyman Mutlu, Asbaşkan Hüseyin Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşerek Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un yeni teknik direktörü oldu. 30 Aralık 1969 Kırıkkale doğumlu olan Nihat Baran, dün akşam saatlerinde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek takımın durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmasının ardından teknik direktör olmayı kabul etti.Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’dan yapılan açıklamada “Nihat Baran’la her konuda anlaştık.Bucak’ımız için hayırlı olsun.”denildi.    
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığındaki Oğuzhanspor Yönetimi çalışmalarına hızlı başladı

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’da gerçekleştirilen Olağanüstü kongre sonucu başkanlık görevine getirilen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığındaki Yönetim çalışmalarına hızlı başladı.

Yeni sezonda üst sıralara oynamayı hedefleyen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’da yeni sezon öncesi yeni teknik direktörle anlaşma sağlandı.

Geçtiğimiz sezon Hacılar Belediyespor ve MKE Kırıkkalespor’u çalıştıran ve Ispartaspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Bayazıtspor, Elbistan Belediyespor, Şırnakspor   gibi birçok profesyonel takımda teknik direktörlük yapan Nihat Baran, Kulüp Başkanı Süleyman Mutlu, Asbaşkan Hüseyin Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşerek Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’un yeni teknik direktörü oldu.

30 Aralık 1969 Kırıkkale doğumlu olan Nihat Baran, dün akşam saatlerinde Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek takımın durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmasının ardından teknik direktör olmayı kabul etti.Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’dan yapılan açıklamada “Nihat Baran’la her konuda anlaştık.Bucak’ımız için hayırlı olsun.”denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.