BUCAK BELEDİYESİ RAMAZAN EĞLENCELERİ SÜRÜYOR.

KÜLTÜR 20.06.2016 - 13:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4848+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ RAMAZAN EĞLENCELERİ SÜRÜYOR.

Bucak Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, ezgileriyle katılımcılara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.
Bucak  Belediyesi’nin ramazan etkinliklerinin ikinci haftasında Cumhuriyet Meydanında  düzenlediği  programa  ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi sahne aldı. 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatan konserde ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, tasavvuf musikisi, ezgi, kaside, şiir türlerinde birçok eseri seslendirdi. Bucak  Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Eşref Ziya Terzi’ye ezgilerinde eşlik eden Bucaklılar  doyumsuz bir gece yaşattılar. Eşref Ziya Terzi konseri öncesinde  Yaşar Alptekin  Namazla nasıl huzur  bulduğunu anlattı. Etkinlikte Hacivat, Karagöz ve jonglör  gösterisi  de yer aldı. Bucak Belediyesi Ramazan eğlenceleri, teravih namazı sonrasında cumhuriyet meydanında geniş halk kitleleri tarafından izlenmektedir. Bilhassa Karagöz- Hacivat gösterileri başta çocuklar olmak üzere bütün yaş guruplarının ilgisini çekti. Sanatçılar ise en uzun sahne de kalma başarısı gösterdi Bucak İlçe Halkına renkli Ramazan Akşamları yaşattı  Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, program sonunda Eşref Ziya Terzi ve Yaşar Alptekin’e plaket takdim etti  
Bucak Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, ezgileriyle katılımcılara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Bucak  Belediyesi’nin ramazan etkinliklerinin ikinci haftasında Cumhuriyet Meydanında  düzenlediği  programa  ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi sahne aldı. 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatan konserde ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, tasavvuf musikisi, ezgi, kaside, şiir türlerinde birçok eseri seslendirdi. Bucak  Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Eşref Ziya Terzi’ye ezgilerinde eşlik eden Bucaklılar  doyumsuz bir gece yaşattılar. Eşref Ziya Terzi konseri öncesinde  Yaşar Alptekin  Namazla nasıl huzur  bulduğunu anlattı. Etkinlikte Hacivat, Karagöz ve jonglör  gösterisi  de yer aldı.

Bucak Belediyesi Ramazan eğlenceleri, teravih namazı sonrasında cumhuriyet meydanında geniş halk kitleleri tarafından izlenmektedir. Bilhassa Karagöz- Hacivat gösterileri başta çocuklar olmak üzere bütün yaş guruplarının ilgisini çekti. Sanatçılar ise en uzun sahne de kalma başarısı gösterdi Bucak İlçe Halkına renkli Ramazan Akşamları yaşattı

 Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, program sonunda Eşref Ziya Terzi ve Yaşar Alptekin’e plaket takdim etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.