BUCAK DEVLET HASTANESİ 5 YILDIZLI HİZMET VERECEK

SAĞLIK 04.04.2017 - 09:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4581+ kez okundu.
 

BUCAK DEVLET HASTANESİ 5 YILDIZLI HİZMET VERECEK

Burdur valisi Şerif Yılmaz, Yeni hizmete açılan Bucak Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz yeni hizmete açılan Bucak Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Yılmaz Yakın zaman içerisinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak Bucak Devlet Hastanesinin yeni modern binasını gezdi ve Vali Yılmaz, yetkililerden bilgi aldı.     Bir ve iki kişilik modern otel konforunda odalarıyla vatandaşlarımıza kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak Bucak Devlet hastanesi, 32 bin metre kare kapalı alanı ile, 272 yatak kapasitesine sahip.   Vali Yılmaz’ın hastane ziyaretinde, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören kendisine eşlik ederek, hastane hakkında bilgiler verdiler.   Vali Yılmaz, Hastanede ki incelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.   BUCAKLILAR, BUCAK’A YAKIŞIR DAHA MODERN BİR DEVLET HASTANESİNE KAVUŞMUŞ OLACAK. Daha önce inşaat aşamasındayken de ziyaret etmiştik. Geçici kabulü yapıldı. İnşallah en kısa zaman içerisinde son rötuşlar ile birlikte hizmete açmış olacağız. Hizmete açmazdan önce de belirli bir takım donanım ve malzemeler de hastanemize kazandırılacak. Arkadaşlar bununla ilgili çalışmaları yaptılar. Temizlik bittikten sonra yerleşimini tamamladıktan sonra da artık Allah muhtaç etmesin ama ihtiyaç olduğunda da artık bütün imkanlarıyla konforuyla yeni hastanemiz insana daha da yakışır bir şekilde hizmet vermeye başlayacak.   ESKİDEN HASTANEYE GİTMEK İSTENMEZDİ. ŞUANDA VATANDAŞLARIMIZ HASTANEDE KALMAK İSTİYOR. Yeni Bucak Devlet Hastanemizde görüldüğü üzere daha önceki hastanelerimizdeki o zorluk ve sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Ben her zaman şunu söylüyorum. Bazen hastalarımız bizi eve göndermeyin biz hastanede kalalım diyorlar. Eskiden hastaneye gitmek istenmezdi. Şuanda vatandaşlarımız hastanede kalmak istiyorlar. Doğrudur bir kişilik, iki kişilik odalarda kalındığı için bütün imkânların da odada sunulduğu için hastanelerde kalınmak isteniyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla beraber sağlıkta yakalanan dönüşümle artık hastanelerimiz 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.   Dediğim gibi bunu yakın bir süre içerisinde eksiklerimizi tamamladıktan sonra da hizmete sunmuş olacağız. Bu arada çevre düzenlemesi bitti. Bucak Belediyesi olarak ta yol ulaşımıyla ilgili çalışmalar tamamlamak üzere.  Yakın bir zaman içerisinde asfalt tamamlandıktan sonra artık bu bölgede giriş çıkışın çok rahat bir şekilde sağlanabileceği, insanlarımızın ulaşabileceği bir hastaneye kavuşmuş olacağız. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.  
Burdur valisi Şerif Yılmaz, Yeni hizmete açılan Bucak Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz yeni hizmete açılan Bucak Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Yılmaz Yakın zaman içerisinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak Bucak Devlet Hastanesinin yeni modern binasını gezdi ve Vali Yılmaz, yetkililerden bilgi aldı.  

 

Bir ve iki kişilik modern otel konforunda odalarıyla vatandaşlarımıza kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak Bucak Devlet hastanesi, 32 bin metre kare kapalı alanı ile, 272 yatak kapasitesine sahip.

 

Vali Yılmaz’ın hastane ziyaretinde, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören kendisine eşlik ederek, hastane hakkında bilgiler verdiler.

 

Vali Yılmaz, Hastanede ki incelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

 

BUCAKLILAR, BUCAK’A YAKIŞIR DAHA MODERN BİR DEVLET HASTANESİNE KAVUŞMUŞ OLACAK.

Daha önce inşaat aşamasındayken de ziyaret etmiştik. Geçici kabulü yapıldı. İnşallah en kısa zaman içerisinde son rötuşlar ile birlikte hizmete açmış olacağız. Hizmete açmazdan önce de belirli bir takım donanım ve malzemeler de hastanemize kazandırılacak. Arkadaşlar bununla ilgili çalışmaları yaptılar. Temizlik bittikten sonra yerleşimini tamamladıktan sonra da artık Allah muhtaç etmesin ama ihtiyaç olduğunda da artık bütün imkanlarıyla konforuyla yeni hastanemiz insana daha da yakışır bir şekilde hizmet vermeye başlayacak.

 

ESKİDEN HASTANEYE GİTMEK İSTENMEZDİ. ŞUANDA VATANDAŞLARIMIZ HASTANEDE KALMAK İSTİYOR.

Yeni Bucak Devlet Hastanemizde görüldüğü üzere daha önceki hastanelerimizdeki o zorluk ve sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Ben her zaman şunu söylüyorum. Bazen hastalarımız bizi eve göndermeyin biz hastanede kalalım diyorlar. Eskiden hastaneye gitmek istenmezdi. Şuanda vatandaşlarımız hastanede kalmak istiyorlar. Doğrudur bir kişilik, iki kişilik odalarda kalındığı için bütün imkânların da odada sunulduğu için hastanelerde kalınmak isteniyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla beraber sağlıkta yakalanan dönüşümle artık hastanelerimiz 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.

 

Dediğim gibi bunu yakın bir süre içerisinde eksiklerimizi tamamladıktan sonra da hizmete sunmuş olacağız. Bu arada çevre düzenlemesi bitti. Bucak Belediyesi olarak ta yol ulaşımıyla ilgili çalışmalar tamamlamak üzere.  Yakın bir zaman içerisinde asfalt tamamlandıktan sonra artık bu bölgede giriş çıkışın çok rahat bir şekilde sağlanabileceği, insanlarımızın ulaşabileceği bir hastaneye kavuşmuş olacağız. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.