BUCAK DOĞUMLU GENÇ YENİ BİR SOSYAL MEDYA UYGULAMASI YARATTI

TEKNOLOJİ 25.12.2017 - 16:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2946+ kez okundu.
 

BUCAK DOĞUMLU GENÇ YENİ BİR SOSYAL MEDYA UYGULAMASI YARATTI

İstanbul’da Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Bucaklı Ahmet Yavuz Uşaklıoğlu, farklı bir konsepte sahip uygulamasını şöyle anlattı
Ahmet Yavuz ” Yerli ve milli bir sosyal medyaya ihtiyacımız vardı. Biz hem bu ihtiyacımızı karşılamak hem de medeniyetimizi yoğuran kıymetli şahısları, yeniden milletimizle buluşmasını sağlamak amacıyla çalıştık ve 9 ayın sonunda Allah’a hamdolsun, ücretsiz şekilde kolayca indirebilecekleri uygulamamızı milletimizin hizmetine sunduk.” FileRenk, kendi “Renk”ini seçip; istediğin yazarların sözlerini istediğin saatlerde bildirim olarak alabildiğin, kendi okuyucularına sahip olduğun, dilediğin yazarların sözlerine atıf yapabildiğin; hatta istediğin sözü fileleyerek profiline eklediğin ve okuyucularının görmesini sağladığın yepyeni bi’ Sosyal Medya! FileRenk, tarihimize çok değerli sözleriyle damga vuran Türk fikir adamlarının, mutasavvıfların ve şairlerin en güzel ve en meşhur aynı zamanda da kitap madenlerinde gizli kalmış altın değerindeki seçilmiş sözlerini hem görsel hem de yazılı olarak günümüz insanına kolayca ulaşmasını sağlamaktadır. Hayata bakış açınızı değil; hayat akışınızı dahi değiştirecek bu paylaşmalık sözleri ve en bilindik isimlerin bile bilmediğiniz nice kıymetli sözünü size en güzel şekilde sunan, istediğiniz yerde paylaşabildiğiniz uygulamadır.  
İstanbul’da Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Bucaklı Ahmet Yavuz Uşaklıoğlu, farklı bir konsepte sahip uygulamasını şöyle anlattı

Ahmet Yavuz ” Yerli ve milli bir sosyal medyaya ihtiyacımız vardı. Biz hem bu ihtiyacımızı karşılamak hem de medeniyetimizi yoğuran kıymetli şahısları, yeniden milletimizle buluşmasını sağlamak amacıyla çalıştık ve 9 ayın sonunda Allah’a hamdolsun, ücretsiz şekilde kolayca indirebilecekleri uygulamamızı milletimizin hizmetine sunduk.”

FileRenk, kendi “Renk”ini seçip; istediğin yazarların sözlerini istediğin saatlerde bildirim olarak alabildiğin, kendi okuyucularına sahip olduğun, dilediğin yazarların sözlerine atıf yapabildiğin; hatta istediğin sözü fileleyerek profiline eklediğin ve okuyucularının görmesini sağladığın yepyeni bi’ Sosyal Medya!

FileRenk, tarihimize çok değerli sözleriyle damga vuran Türk fikir adamlarının, mutasavvıfların ve şairlerin en güzel ve en meşhur aynı zamanda da kitap madenlerinde gizli kalmış altın değerindeki seçilmiş sözlerini hem görsel hem de yazılı olarak günümüz insanına kolayca ulaşmasını sağlamaktadır.

Hayata bakış açınızı değil; hayat akışınızı dahi değiştirecek bu paylaşmalık sözleri ve en bilindik isimlerin bile bilmediğiniz nice kıymetli sözünü size en güzel şekilde sunan, istediğiniz yerde paylaşabildiğiniz uygulamadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.