BUCAK ORGANİZE SANAYİ’NDE SONA GELİNDİ

TEKNOLOJİ 16.12.2016 - 13:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2780+ kez okundu.
 

BUCAK ORGANİZE SANAYİ’NDE SONA GELİNDİ

Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.
Vali Yılmaz’ın makamında yapılan toplantıya Bucak OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu katıldı. Toplantıda Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı hazır bulundu. Gülnur Çığrı, toplantı gündeminde yer alan konularla ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyelerini  bilgilendirdi. Toplantıda Yönetim Kurulu tarafından mevsim şartları da dikkate alınarak, OSB içerisinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarına gelecek yıl 15 Mart 2017’den sonra devam edilmesi yönünde karar verildi. Mermer işletmeleri dahil birçok kuruluşun yer aldığı Bucak OSB de altyapı çalışmaların da sona gelindiğini belirten Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu  yatırımda ve üretim de bölgenin eksiğini tamamlayacak bir seviyedeyiz. Bundan sonra yapılacak işlerimiz de ihtisas organize sanayi yada sektör bazlı organize sanayi olacaktır dedi.    
Bucak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.

Vali Yılmaz’ın makamında yapılan toplantıya Bucak OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Bucak Kaymakamı ve Bucak Belediye Başkan Vekili İsmail Bayata, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu katıldı. Toplantıda Bucak OSB Müdürü Binnur Çığrı hazır bulundu.

Gülnur Çığrı, toplantı gündeminde yer alan konularla ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyelerini  bilgilendirdi. Toplantıda Yönetim Kurulu tarafından mevsim şartları da dikkate alınarak, OSB içerisinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarına gelecek yıl 15 Mart 2017’den sonra devam edilmesi yönünde karar verildi.

Mermer işletmeleri dahil birçok kuruluşun yer aldığı Bucak OSB de altyapı çalışmaların da sona gelindiğini belirten Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu  yatırımda ve üretim de bölgenin eksiğini tamamlayacak bir seviyedeyiz. Bundan sonra yapılacak işlerimiz de ihtisas organize sanayi yada sektör bazlı organize sanayi olacaktır dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.