BUCAK’TA ABDULLAH BEYHAN RESİTALİ.

YAŞAM 27.06.2016 - 13:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4207+ kez okundu.
 

BUCAK’TA ABDULLAH BEYHAN RESİTALİ.

Bucak Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü ilahi sanatçısı Abdullah Beyhan Cumhuriyet Meydanında konser verdi.
Belediye’nin Ramazan programı kapsamında teravi namazı sonrası sahne alan Abdullah Beyhan, vatandaşlara manevi bir gece yaşattı. Abdullah Beyhan konseri öncesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Tasavvuf müziğinin güzel yorumcularından olan Murat Anlar, sevilen eserlerini seslendirdi. Geceye Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Protokol üyeleri ve çok sayıda Bucaklı vatandaş katıldı. Bucak Cumhuriyet meydanında toplanan kadınlı erkekli 5 bin dolayındaki seyirci sanatçıların şarkılarına eşlik ettiler. Karagöz ve Hacivat tiplemeleri ile sahne alan sanatçılar ise daha çok çocukların ilgisini çekti. Abdullah Beyhan’ın enstrümanı ile yaptığı resitali izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Sanatçıları ise Bucaklılar saatlerce alkışladılar. Ayrıca Cumhuriyet Meydanında kurulan sahnede Karagöz ile Hacivat Geleneksel Türk Gölge Oyunu ve Balon Show sergilendi. Gösteriler Çocukların büyük ilgisini gördü.
Bucak Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü ilahi sanatçısı Abdullah Beyhan Cumhuriyet Meydanında konser verdi.

Belediye’nin Ramazan programı kapsamında teravi namazı sonrası sahne alan Abdullah Beyhan, vatandaşlara manevi bir gece yaşattı. Abdullah Beyhan konseri öncesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Tasavvuf müziğinin güzel yorumcularından olan Murat Anlar, sevilen eserlerini seslendirdi. Geceye Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Protokol üyeleri ve çok sayıda Bucaklı vatandaş katıldı.

Bucak Cumhuriyet meydanında toplanan kadınlı erkekli 5 bin dolayındaki seyirci sanatçıların şarkılarına eşlik ettiler. Karagöz ve Hacivat tiplemeleri ile sahne alan sanatçılar ise daha çok çocukların ilgisini çekti. Abdullah Beyhan’ın enstrümanı ile yaptığı resitali izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Sanatçıları ise Bucaklılar saatlerce alkışladılar.

Ayrıca Cumhuriyet Meydanında kurulan sahnede Karagöz ile Hacivat Geleneksel Türk Gölge Oyunu ve Balon Show sergilendi. Gösteriler Çocukların büyük ilgisini gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.