Bucak’ta Çocuk Tiyatrosuna Büyük İlgi

KÜLTÜR 08.03.2016 - 14:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3651+ kez okundu.
 

Bucak’ta Çocuk Tiyatrosuna Büyük İlgi

Burdur Bucak Belediyesi tarafından getirtilen ‘Arı Maya Oyunu’ oyuncu performansları, kostümleri ile minik tiyatro severlerden tam not aldı.
Bucak Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen müzikli çocuk oyunu Arı Maya Bucaklı minikler tarafından beğeni ile izlendi. Bucak Kültür Merkezi’nde gösterime sunulan Arı Maya adılı çocuk oyunu küçük izleyiciler kadar büyükler tarafından da ilgi ile izlendi. Bucak Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Bucak’a gelen Arı Maya oyunu Tiyatro Kıvılcım tarafından sahnelendi. Bucak Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Arı Maya Oyunu’ oyuncu performansları, kostümleri ile minik tiyatro severlerden tam not aldı. Bucaklı minikler 1 saat boyunca unutamayacakları bir oyun seyrettiler.
Burdur Bucak Belediyesi tarafından getirtilen ‘Arı Maya Oyunu’ oyuncu performansları, kostümleri ile minik tiyatro severlerden tam not aldı.

Bucak Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen müzikli çocuk oyunu Arı Maya Bucaklı minikler tarafından beğeni ile izlendi.
Bucak Kültür Merkezi’nde gösterime sunulan Arı Maya adılı çocuk oyunu küçük izleyiciler kadar büyükler tarafından da ilgi ile izlendi. Bucak Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Bucak’a gelen Arı Maya oyunu Tiyatro Kıvılcım tarafından sahnelendi. Bucak Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Arı Maya Oyunu’ oyuncu performansları, kostümleri ile minik tiyatro severlerden tam not aldı. Bucaklı minikler 1 saat boyunca unutamayacakları bir oyun seyrettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.