BURDUR'A BİZ MODERN BİR TESİS KAZANDIRDIK

YAŞAM 26.08.2016 - 11:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4130+ kez okundu.
 

BURDUR'A BİZ MODERN BİR TESİS KAZANDIRDIK

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, siyasi kaygı duymadan Burdur’a biz olması gereken modern bir tesis kazandırdık.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sultandere mevkisinde yapımı devam eden Belediye hizmet birimlerinin yeni yapılan tesislerini gazeteciler ile birlikte gezi düzenledi. Başkan Ercengiz bizim siyasi herhangi bir kaygımız yok eğer olsaldı. Biz bu tesisi merkez de bir yere yapardık. Ama istedik ki çalışanlarımızın hizmet alanları günün koşullarına ve ihtiyaçlar göz önüne alınarak planlansın.   Başkan Ercengiz, buradaki kompleksimiz bitmek üzere en fazla bir aylık bir çalışma süremiz kaldı. Çalışanlarımızın buradaki ortamının iyi olmasına özen gösterdik. Bu nedenle inşaatlarımız da en iyi malzeme kullanmayı temel ilke olarak kabul ettik. Bu kompleks bittiği zaman burada İtfaiye merkezi, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kentin Temizlik işlerini yürütecek birimler. Gibi üniteler yer alacak ayrıca çalışanlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar yer almaktadır.   Belediye olarak burada iş gücü ve üretim yaratmak amacı ile de bazı ünitelerin yer alması için bazı projelerimiz var örneğin kullanılmayan küçük orandaki mermerler burada pano haline getirilecek ve bunun için evine ekonomik katkı sağlayacak olan hanımlarımız için çalışma alanları yer alacak. Çalışanlarımız için fitnes salonlarının yanı sıra değişik spor dalları için üniteler yer alacak. Ayrıca çalışanlarımızın özellik taşıyan günlerinde kullanabilecekleri bir salon yer almaktadır.    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, siyasi kaygı duymadan Burdur’a biz olması gereken modern bir tesis kazandırdık.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sultandere mevkisinde yapımı devam eden Belediye hizmet birimlerinin yeni yapılan tesislerini gazeteciler ile birlikte gezi düzenledi. Başkan Ercengiz bizim siyasi herhangi bir kaygımız yok eğer olsaldı. Biz bu tesisi merkez de bir yere yapardık. Ama istedik ki çalışanlarımızın hizmet alanları günün koşullarına ve ihtiyaçlar göz önüne alınarak planlansın.

 

Başkan Ercengiz, buradaki kompleksimiz bitmek üzere en fazla bir aylık bir çalışma süremiz kaldı. Çalışanlarımızın buradaki ortamının iyi olmasına özen gösterdik. Bu nedenle inşaatlarımız da en iyi malzeme kullanmayı temel ilke olarak kabul ettik. Bu kompleks bittiği zaman burada İtfaiye merkezi, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kentin Temizlik işlerini yürütecek birimler. Gibi üniteler yer alacak ayrıca çalışanlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar yer almaktadır.

 

Belediye olarak burada iş gücü ve üretim yaratmak amacı ile de bazı ünitelerin yer alması için bazı projelerimiz var örneğin kullanılmayan küçük orandaki mermerler burada pano haline getirilecek ve bunun için evine ekonomik katkı sağlayacak olan hanımlarımız için çalışma alanları yer alacak. Çalışanlarımız için fitnes salonlarının yanı sıra değişik spor dalları için üniteler yer alacak. Ayrıca çalışanlarımızın özellik taşıyan günlerinde kullanabilecekleri bir salon yer almaktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.