BURDUR BELEDİYESİ SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR!

KÜLTÜR 27.07.2023 - 15:13, Güncelleme: 27.07.2023 - 15:13 4712+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR!

Burdur Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Burdur Halkına yönelik Açık Hava Sinema Günleri başlıyor.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Burdur Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Açık Hava Sinema Günleri düzenliyor. 31 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında farklı mahallelerde düzenlenecek olan açık hava sinema etkinlikleri 6 gün sürecek. Açık Hava Sinema Günleri’nin düzenleneceği mahalleler ve filmler; 31 Temmuz “Barış Akarsu” Şeker Meydanı, 3 Ağustos “Çiçero” Zafer-Karasenir-Tepe Mahallesi, 7 Ağustos “Dayı” Fidan Pazarı, 10 Ağustos “Dönerse Senindir” Şirinevler- Aydınlıkevler Mahallesi, 14 Ağustos “Can Feda” Emek-Armağan İlci Mahallesi, 17 Ağustos “Dilberay” Yeni-Yenice Mahallesi olarak belirlendi Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında evlerinde kapanıp kalmak istemeyen vatandaşlarımıza yeni bir alternatif etkinlik düzenliyor ve Açık Hava Sinema Günleri’ni başlatıyoruz. Tüm aile fertlerinin bir arada izleyebileceği ve vizyona giren güncel filmlerden oluşan sinema günlerine tüm halkımız davetlidir.  
Burdur Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Burdur Halkına yönelik Açık Hava Sinema Günleri başlıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Burdur Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Açık Hava Sinema Günleri düzenliyor.

31 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında farklı mahallelerde düzenlenecek olan açık hava sinema etkinlikleri 6 gün sürecek.

Açık Hava Sinema Günleri’nin düzenleneceği mahalleler ve filmler; 31 Temmuz “Barış Akarsu” Şeker Meydanı, 3 Ağustos “Çiçero” Zafer-Karasenir-Tepe Mahallesi, 7 Ağustos “Dayı” Fidan Pazarı, 10 Ağustos “Dönerse Senindir” Şirinevler- Aydınlıkevler Mahallesi, 14 Ağustos “Can Feda” Emek-Armağan İlci Mahallesi, 17 Ağustos “Dilberay” Yeni-Yenice Mahallesi olarak belirlendi

Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında evlerinde kapanıp kalmak istemeyen vatandaşlarımıza yeni bir alternatif etkinlik düzenliyor ve Açık Hava Sinema Günleri’ni başlatıyoruz. Tüm aile fertlerinin bir arada izleyebileceği ve vizyona giren güncel filmlerden oluşan sinema günlerine tüm halkımız davetlidir.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.