BURDUR DA 1 MAYIS ORGANİZASYONUNU BELEDİYE ÜSTLENDİ

GÜNDEM 01.05.2018 - 17:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4176+ kez okundu.
 

BURDUR DA 1 MAYIS ORGANİZASYONUNU BELEDİYE ÜSTLENDİ

Burdur'daki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla eski otogar’dan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyüş düzenlendi.
Burdur Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ortaklaşa olarak düzenlenen 1 Mayıs işçi Bayramı için kutlamalar eski otogar da Burdur Belediyesi tarafından katılımcılara ve Belediye işçilerine öğle yemeği verildi. Öğle yemeğinin ardından ellerinde bayraklar ve davulcular eşliğinde yola çıkan kortej köprübaşı mevkiini takiben gazi caddesinde kurulan polis barikatından geçerek meydana ulaştı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kortej yürüyüşü başlamadan önce verilen öğle yemeğinin sonunda yaptığı konuşmada; Bizler göreve geldiğimizde çalışanlarımız arasında hiçbir ayrım yapmak gibi bir yanlışlığa düşmedik isteyerek yada kasten çalışanlarımızın işine son vermedik. Bu gün sizlerin bayramı sizler çalışacaksınız ve işler yürüyecek bizlerde ancak çalışanlarımıza nezaret ederiz. Bütün işimiz halka ve bizlerin ailelerine çalışarak yaşam koşullarını sağlamaktır Burdur eski otogarından başlayan yürüyüşe Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik, siyasi partiler CHP ve İyi parti il başkanları ile işçiler ve sendika temsilcileri katıldı.ayrıca yürüyüşe ilçelerden Yeşilova ve Ağlasun iyi parti teşkilatları katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından Eğitim- İş Burdur Şube Başkanı Erkan Putgül bir konuşma yaptı. Etkinlik Burdur Belediyesi Halk Oyunları ekibi tarafından yöre halk oyunları gösterisinin ardından katılımcıların halay çekmesiyle sona erdi.  
Burdur'daki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla eski otogar’dan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyüş düzenlendi.

Burdur Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ortaklaşa olarak düzenlenen 1 Mayıs işçi Bayramı için kutlamalar eski otogar da Burdur Belediyesi tarafından katılımcılara ve Belediye işçilerine öğle yemeği verildi. Öğle yemeğinin ardından ellerinde bayraklar ve davulcular eşliğinde yola çıkan kortej köprübaşı mevkiini takiben gazi caddesinde kurulan polis barikatından geçerek meydana ulaştı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kortej yürüyüşü başlamadan önce verilen öğle yemeğinin sonunda yaptığı konuşmada; Bizler göreve geldiğimizde çalışanlarımız arasında hiçbir ayrım yapmak gibi bir yanlışlığa düşmedik isteyerek yada kasten çalışanlarımızın işine son vermedik. Bu gün sizlerin bayramı sizler çalışacaksınız ve işler yürüyecek bizlerde ancak çalışanlarımıza nezaret ederiz. Bütün işimiz halka ve bizlerin ailelerine çalışarak yaşam koşullarını sağlamaktır

Burdur eski otogarından başlayan yürüyüşe Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik, siyasi partiler CHP ve İyi parti il başkanları ile işçiler ve sendika temsilcileri katıldı.ayrıca yürüyüşe ilçelerden Yeşilova ve Ağlasun iyi parti teşkilatları katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından Eğitim- İş Burdur Şube Başkanı Erkan Putgül bir konuşma yaptı. Etkinlik Burdur Belediyesi Halk Oyunları ekibi tarafından yöre halk oyunları gösterisinin ardından katılımcıların halay çekmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.