BURDUR'DA ATIL SANAYİ İŞLETMELERİ EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

EKONOMİ 21.09.2016 - 16:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4280+ kez okundu.
 

BURDUR'DA ATIL SANAYİ İŞLETMELERİ EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur ilinde sanayi üretim fabrikalarını aktif hale getirmek için çalışmalarının sürdürdüğü belirtti.
Burdur Mensucat Fabrikası'nın ekonomiye kazandırma çalışmalarına devam ettiklerini, bu konuda fabrika sahibi Hasan Arslan ve oğlu Ahmet Arslan'la yapılan görüşmeler sonucunda fabrikanın satışı veya kiralanması konusunda görüş birliğine varıldığını ifade etti.   Milletvekili Özçelik tarafından yapılan yazılı açıklamada söz konusu çalışmalar kapsamında Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi bitişiğindeki Özçelik ekonomiye katkı sağlayacak olan ve atıl durumdaki bir çok işletmenin bu konuda yeniden mamul üretecek hale gelmesi için girişimlerin takipçisi olmaya devam ettikleriniz dile getirdi. 1 organize sanayi içinde bulunan ve sahiplerinin mülkiyetinde üretim yapılmayan işletmelerin ise işgücü ve ekonomiye katkı sağlaması için gerekli planlamaların sahipleri veya kiralama usulü ile üretime geçmesi içinde arayışlarının sürdüğünü söyledi   Özçelik açıklamasına şöyle devam etti: "388 bin 770 Metrekare arsa ve 15 bin 265 metrekare Kapalı Alanı İle Ankara-Antalya Karayolu Kenarında ve 2. OSB'ye bitişik, istenildiği takdirde 2. OSB içerisine dahil edilecek olan alan, yatırım olması halinde 4. Bölge teşviklerinden yararlanma imkanına kavuşmuş olacaktır. Bu konuda uluslararası, ulusal ve Burdurlu yatırımcılarımızla, sanayicilerimizle görüşmelerde bulunmak, görüşmeler yaptırmak istiyoruz. Bu Konuda ulusal basında da yer alacak duyurularınızı beklemekteyim. Ayrıca bu arazinin tüm bilgilerini Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ile makamında konuşarak, desteklerini talepte bulundum. İnşaallah Burdur'umuz için berekete dönüşür" dedi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur ilinde sanayi üretim fabrikalarını aktif hale getirmek için çalışmalarının sürdürdüğü belirtti.

Burdur Mensucat Fabrikası'nın ekonomiye kazandırma çalışmalarına devam ettiklerini, bu konuda fabrika sahibi Hasan Arslan ve oğlu Ahmet Arslan'la yapılan görüşmeler sonucunda fabrikanın satışı veya kiralanması konusunda görüş birliğine varıldığını ifade etti.
 
Milletvekili Özçelik tarafından yapılan yazılı açıklamada söz konusu çalışmalar kapsamında Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi bitişiğindeki Özçelik ekonomiye katkı sağlayacak olan ve atıl durumdaki bir çok işletmenin bu konuda yeniden mamul üretecek hale gelmesi için girişimlerin takipçisi olmaya devam ettikleriniz dile getirdi. 1 organize sanayi içinde bulunan ve sahiplerinin mülkiyetinde üretim yapılmayan işletmelerin ise işgücü ve ekonomiye katkı sağlaması için gerekli planlamaların sahipleri veya kiralama usulü ile üretime geçmesi içinde arayışlarının sürdüğünü söyledi

 

Özçelik açıklamasına şöyle devam etti: "388 bin 770 Metrekare arsa ve 15 bin 265 metrekare Kapalı Alanı İle Ankara-Antalya Karayolu Kenarında ve 2. OSB'ye bitişik, istenildiği takdirde 2. OSB içerisine dahil edilecek olan alan, yatırım olması halinde 4. Bölge teşviklerinden yararlanma imkanına kavuşmuş olacaktır. Bu konuda uluslararası, ulusal ve Burdurlu yatırımcılarımızla, sanayicilerimizle görüşmelerde bulunmak, görüşmeler yaptırmak istiyoruz. Bu Konuda ulusal basında da yer alacak duyurularınızı beklemekteyim. Ayrıca bu arazinin tüm bilgilerini Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ile makamında konuşarak, desteklerini talepte bulundum. İnşaallah Burdur'umuz için berekete dönüşür" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.