BURDUR’DA ÇOCUK PARKLARI KAMERA İLE İZLENECEK

GÜNDEM 04.07.2018 - 15:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4571+ kez okundu.
 

BURDUR’DA ÇOCUK PARKLARI KAMERA İLE İZLENECEK

Burdur Belediye Meclisi Temmuz Ayı 6 birleşim toplantısında alınan karar gereği Burdur merkez de bulunan çocuk parkları kameralar ile gözetim altına alınacak.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Temmuz ayı 6’ıncı Belediye Meclisi toplantısının açılış konuşmasında Ankara Polatlı da öldürülen Eylül ve Ağrı ilinin bir köyünde kaçırıldıktan 16 gün sonra cesedi bulunan hunharca katledilen Leyla isimli kızlar için acıyı tarif ettiği konuşması sonrasında, Biz belediye olarak çocuklarımızın bundan sonraki yaşamları acıya dönüşmesin diye bilhassa merkezdeki çocuk parklarımızda 24 saat esasına dayalı kamera sistemi kuruyoruz. Belediyeler toplumun talep ve isteklerini karşılamak amacı ile oluşturulan kuruluşlar olduğu gibi yaş ortalaması ne olursa olsun aynı zamanda vatandaşların güvenliğinden de sorumludur. Geç kalındığını belirten eleştiriler mutlaka yapılacaktır. Temeli ekonomiye dayanan böyle bir çalışmayı insanımızın yanında çocuklarımızın güvenliği içinde düşündüğümüz için yakında bu çalışmayı başlatacağız. Bugün birçok tehdit ve tehlikenin artarak sürdürüldüğü günümüzde çocuklarımızın gününün büyük bölümünü geçirdiği oyun parklarının güvenli alanlar haline dönüşmesini istiyoruz.                                       BİR ŞEHİDİMİZİN DAHA ADINA YAŞATACAĞIZ Ülkemizin onurunu korumak ve orada akan yurttaş kanının bir an önce durdurulması için 1974 Kıbrıs da başlatılan barış harekatında şehit olan Osman Kuzucu isimli vatandaşımızın adının verilmesini meclis de verilen teklif üzerine kabul edilmiştir. Bağlar mahallesi 14075 sokakta bulunan bu parkımızın adı Osman Kuzucu olarak belirlenmiştir.Meclis tarafından görevlendirilen komisyon tarafından yürütülecek çalışma sonunda bir vatandaşımızın ismi düzenlenecek bu parkta yaşatılacaktır.
Burdur Belediye Meclisi Temmuz Ayı 6 birleşim toplantısında alınan karar gereği Burdur merkez de bulunan çocuk parkları kameralar ile gözetim altına alınacak.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Temmuz ayı 6’ıncı Belediye Meclisi toplantısının açılış konuşmasında Ankara Polatlı da öldürülen Eylül ve Ağrı ilinin bir köyünde kaçırıldıktan 16 gün sonra cesedi bulunan hunharca katledilen Leyla isimli kızlar için acıyı tarif ettiği konuşması sonrasında, Biz belediye olarak çocuklarımızın bundan sonraki yaşamları acıya dönüşmesin diye bilhassa merkezdeki çocuk parklarımızda 24 saat esasına dayalı kamera sistemi kuruyoruz.

Belediyeler toplumun talep ve isteklerini karşılamak amacı ile oluşturulan kuruluşlar olduğu gibi yaş ortalaması ne olursa olsun aynı zamanda vatandaşların güvenliğinden de sorumludur. Geç kalındığını belirten eleştiriler mutlaka yapılacaktır. Temeli ekonomiye dayanan böyle bir çalışmayı insanımızın yanında çocuklarımızın güvenliği içinde düşündüğümüz için yakında bu çalışmayı başlatacağız. Bugün birçok tehdit ve tehlikenin artarak sürdürüldüğü günümüzde çocuklarımızın gününün büyük bölümünü geçirdiği oyun parklarının güvenli alanlar haline dönüşmesini istiyoruz.

                                      BİR ŞEHİDİMİZİN DAHA ADINA YAŞATACAĞIZ

Ülkemizin onurunu korumak ve orada akan yurttaş kanının bir an önce durdurulması için 1974 Kıbrıs da başlatılan barış harekatında şehit olan Osman Kuzucu isimli vatandaşımızın adının verilmesini meclis de verilen teklif üzerine kabul edilmiştir. Bağlar mahallesi 14075 sokakta bulunan bu parkımızın adı Osman Kuzucu olarak belirlenmiştir.Meclis tarafından görevlendirilen komisyon tarafından yürütülecek çalışma sonunda bir vatandaşımızın ismi düzenlenecek bu parkta yaşatılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.